[]

sosyal medya- hükümet

şimdi arkadaşlar,
devlete girmeye çalışıyorsunuz diyelim (iş güç). sınavlar yapılıyor, mülakatlar yapılıyor, torpil gırla. ama baya meşakatli bir süreç. zaten kendi gibi olmayanı hor gören bir sistem var türkiye'de, malum. şimdi benim de sosyal medya hesaplarımda pek hoşlarına gitmeyecek bazı beyanlarım var. herkes sil diyor. 3-5 tane değil ki hepsini tek tek sileyim. bir de normal zamanda yazıp yazıp sonradan geri adım atmak gibi hepsini silmek de hoş değil..

1. ben bu hesaplarımı kapatsam, geçmişte göndermiş olduğum iletilere vs. bir şekilde ulaşılabilir mi?
2. gerçekten sosyal medya hesaplarından bu şekilde araştırmalar yapılıyor mudur, siz neler düşünüyosunuz?
3. ne olur ne olmaz diyerek ben bunları yok edeyim mi sizce?

 
google a adınızı yazarak araştırmıyorlar sizi. Fişlendiyseniz çoktan ellerindedir zaten bilgileriniz


  • gerizekalı final edition sp1  (08.12.13 15:11:08) 
Bence Twitter hesabınızı "korumalı hesap" yapın. Böylelikle yazdıklarınızı görmek için sizi takip etmek zorunda kalacaklar, takip etmek için de sizden izin almak zorundalar. Tanımadığınız veya şüphelendiğiniz kişilerin sizi takip etmesine izin vermeyin olsun bitsin. Fakat yine de bugüne kadar yazmış olduğunuz tweetleri başka sitelerden görebilirler, uyarayım.

Facebook hesabınızı ise timeline'ınızı sadece arkadaşlarınızın görebileceği şekilde düzenleyin. Güvenliğinizi artırın. Listenizdeki arkadaşlarınızı da tekrar gözden geçirin.
  • marcelle  (08.12.13 15:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.