[]

batman arkham asylum hatası > seculauncher failed to start application 9000

merhaba arkadaşlar...

sizlerin muhtemelen defalarca bitirdiği bu oyunu xp'de oynuyordum. sonra sistemimi win7 yapınca bir daha da el atamadım. gel zaman git zaman kuzen yeni bir laptop aldı (lenova z500) ve "bana oyun yüklesene" diyince, yeni laptop'ının ilk oyunu olsun diye Arkham Asylum iso'mu (8 küsur gb ve rld-btaa.iso isminde) arşivden çıkarıp laptop'ın başına geçtim.

sistem olarak win 8 mevcut ve 64bit.

iso'yu göstermen için virtual clone drive kullandım. program files (x86) klasörü içine kurulumu yaptım ve iso içindeki crack dosyasını da (BmStartApp isminde) onun klasörlerinden Binaries içine atıp orjinal dosya ile yer değiştirdim.

sonra oyunu türkçeleştirmek için BATMAN_TR_FINAL.exe isimli dosyanın da kurulumu yaptım.

ve artık oynamaya başlamak için tıkladım.

ve internette epey konuşulmuş olan "seculauncher failed to start application 9000" hatasını aldım.

önerilen çözümlerin hepsini denedim. sonuç hala hüsran.

en başta internetten msvcr71.ddl dosyası edinip oyunun Binaries klasörüne de, windows altındaki system32 altına da attım. hatta win8, 64bit diye syswow64 klasörü altına da attım. bu bir işe yaramayınca dffsetup-msvcr71 isimli bir programcık bulup bununla ddl düzeltmesi yaptım. yine işe yaramadı. bunun üstüne vcredist_x64 isimli bir windows yaması yükledim yine bir işe yaramadı.

oyunun exe'sini "yönetici olarak çalıştır" dedim olmadı. grafik seçeneklerinden "yüksek" olanı (nvidia bu arada) seçtim olmadı. entegre olanı seçtim olmadı.

şu an hala aynı noktadayız. yani "seculauncher failed to start application 9000" hatasında.

bize ne önerirsiniz?

 
sürücüleri güncelledin mi


  • desdinova  (24.11.13 21:48:35) 
gpu direver ı güncelle.
microsoft c++ nın tüm sürümlerini yükle.
dx güncelle.
NVIDIA PhysX kur.

bazen sebepsiz yere kurulumda sorunda çıkabiliyor. bi an hdd kasıyor ve bişeyleri bozuk kopyalıyor vs. oyunu kaldırıp, kalan dosyaları elle silip, tekrar bir kurulum yapmayı dene. tr yama yapmadan önce çalışırlığını kontrol et.
  • hasmetizm  (24.11.13 23:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.