[]

"Bu Sene Bi Interrail Yapmak Lazim"cılar.

selam, naber falan... Hemen soruya geciyorum..

Diyelim ki bolge 2 yi sectik.

1) Yunanistan bu bolgeye dahil mi? (yunanistan plus ile italya'ya feribotla gecis) denmis. bu Yunanistan dahil demek mi? Eger dahilse bu Yunanistan hem Bolge 2 de hem bolge 3 de yeralmis oluyor.

2) Eger 1. sorunun cevabi evet ise: Bolge 2 de TR nin bulunmamasindan dolayi Yunanistan sinirina kendi imkanlarimizla mi gidecegiz? Sonucda TR bolge 2 de degil.

3) Diyelim ki Yunanistan'a gittik, ordan italya'ya gectik. hop ordanda isvicre'ye gittik. Simdi Isvicre'den, Bolge 1 e degmeden bolge 2 ye ait olan Luxenburg a nasil gecicez? sonucda ikisi arasinda Almanya veya Fransa var. Onlarda Bolge 1 e ait.

Faydali Linkler:
Tcdd Interrail sitesi: www.tcdd.gov.tr
Temiz Avrupa haritasi: www.cografya.gen.tr

Tahminden ziyade "bilmiyorum" cevabi daha bile faydali olacaktir.

 
2) interrail sisteminde aldığınız ülkede kullanamazsınız zaten, sınıra kadar bilet alacaksınız, kalanı beleş..


  • erostrada  (22.04.09 21:34:17) 
artık bölge olayı kalmadı diye biliyorum ben


  • likeinme  (22.04.09 21:58:47) 
bölge olaylarını unutun, kalktı o işler, hepsi bir. artık süreler ve bileti kullanım sayısı odaklı satılıyor biletler. öyle heryeri gezmeye çalışmayın zevk alamazsınız, koca avrupa bir ayda bitmez, bitirenler gördüm de sefil vazietteydiler, hiçbişey anlayamazsın koşturmaktan ve oraya buraya yetişmeye çalışmaktan. ama yapmak lazım. yaptığım için gurur duyduğum şeylerin başında gelir.


  • faideli bilgiler  (23.04.09 00:57:54) 
theli biz de bu yıl interrail yapmayı düşünüyoruz. sorun olursa bildiğim kadar yanıtlayabilirim. pek bir şey bilmediğimi düşünüyorum ama hiçbir şey bulamadığımdan en azından bildiklerimizi paylaşsak bile iyi olacaktır.

d_esign.duyuru[at]hotmail.com adresinden ulaşabilirsin
  • d_esign  (23.04.09 09:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.