[]

"conspirative" bir sekilde söylemek

su cümlede ne demek istenmis:

"Bunu konspiratif bir sekilde söylüyorsun".

Komplovari? Tehditkâr?

 
komplo teorisi ortaya atıyorsun. aslında olmayacak olduğun biliyorsun ama yine de söylüyorsun gibi gibi?


  • in search we trust  (09.11.13 12:13:01) 
komplovari söylüyorsun.
söylediğin gerçeklere dayanmıyor, kendince yazıyorsun demiş.
anama bacıma küfür etseler daha iyi.
direkt kavga.
  • sanal hayvan  (09.11.13 12:14:37) 
tek bir kelime ile söyleyecek olursak "komplovari" yani? biraz havada kaliyor gibi geldi ama baska uygun kelime gelmiyor aklima.

ayrica haklisin sanal hayvan. yaman olur entel kavgalari, vay sen misin bana konspiratif söven.
  • ben de  (09.11.13 12:14:49 ~ 12:16:17) 
elinde net bilgi yok, ordan burdan duyduğunla uyduruyosun demek bence. çevirmek üzere soruyorsan komplo kuruyosun/uyduruyosun denebilir.


  • kediebesi  (09.11.13 12:15:22 ~ 12:16:04) 
bir tiyatro oyununun cevrilmis halinden aldim bu cümleyi. sadece üstünden gecmem gerekiyor, orasini burasini minciklamamak icin de sadece tek bir kelimeyi degistirecegim.

tesekkürler yardimlar icin.
  • ben de  (09.11.13 12:20:53) 
kendin yazıyosun kendin oynuyosun
gerçekle ilgisi yok bu söylediklerinin demiş.

  • kedidir o kedi  (09.11.13 12:21:10 ~ 12:21:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.