[]

açılması en zor "asma kilit"

zincirle beraber bisikleti bağlamak için en sağlam asma kilit hangisi?

fazla büyük ve ağır olmasın. zincirle birlikte bağlıyorum. daha önce aldığım ufak bir asma kilit vardı, çok küflendi ve açılıp kapanırken zorlanıyor. bir de bisiklet bir kaç kez saldırıya uğradı. bu sebepten sağlam bir şey olmasını ve bisikletin çalınmasını zorlaştırmasını istiyorum. teşekkürler.


 
yale ya da kale markalari iyidir. ama "hirsiza kilit vurulmaz" diye de bir soz vardir


  • exlibris  (20.10.13 16:04:13) 
paslanan kiliti at. bi sksrsa çok problem.yasarsın. acamazsin bile.


en iyi asla kilit, metal kısmı kısa ve çizgi şeklinde olanlar. o oval klasik turler güvenli değil.
ayrica en kral asma kilit taksanizda zayif noktanız zincir
  • ceycey e  (20.10.13 16:29:51) 
kilidi değil zinciri keseceklerinden pek farketmez o.
kale işini görür ama bisikleti dışarıda uzun süreli bıraktığında hiçbiri yeterli olmaz.
kısa süreli parklarda caydırıcı olarak kullanabilirsin, normalde eve ya da kapalı ve kameralı bir garaja almalısın. uzun süre park edilecekse de kamera ya da güvenlik görevlisi olmalı çevrede yine.

bisiklet dikkat çekecek gibi pahalı bir modelse işin zor diğer durumlarda.
  • ucan spagetticanavari  (20.10.13 17:41:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.