[]

iphone 4s & iphone 4

fiyat-verim ve fotoraf-video çekimleri yönünden değerlendirir misiniz?




 
iphone 4s'le ios 7 yüzde yüz verimli olmasa da biraz idare ederek kullanılabiliyor. iphone 4 ile tam bir işkence.
fotoğraf kalitesinden çok video kalitesi olarak bayağı bir fark var.
fiyat farklarını bilmiyorum ama ikisinden biri ise tercih 400 lira falan gibi çok fiyat farkı olmamak kaydıyla iphone 4s'e yönelmek daha mantıklı olur bence.
  • fayfim  (20.10.13 01:16:37) 
4s:bmw
4:hyundai

  • GibsonRules  (20.10.13 01:16:38) 
kamera icin: www.youtube.com


  • fader  (20.10.13 01:26:47) 
şimdi diyelim sıfır iphone4 aldım. daha verimli kuıllanmak için ios 6 ile iphone4'ü kullanmam mümkün mü? telefon açılır açılmaz kendini güncelleyip ios7'ye geçer mi ki? diyelim ios 6 ile kullandım bunun bana ne zararı olur?


  • ilkinci  (20.10.13 02:02:59) 
hocam sıfır iphone 4 almayın zaten. 3-4 sene önceki teknolojiye o kadar para verilmez.
apple mağazasından falan alacaksanız benim bildiğim kadarıyla otomatik ios 7 yüklü gelir. eğer ios 6 yüklü ise siz istemedikten sonra ios7'ye geçmez ama ana ekranda sürekli bir notifikasyon kalır. psikolojik baskı yapar, dayanamaz geçersiniz :)

  • fayfim  (20.10.13 02:08:22) 
iphone 4 te ios kullanmanin extra bir yavaslatici etkisini gormedim acikcasi. yani ios6 da yavasti, ios de yavas. en azindan guzel gorunuyor ios7 yukleyince.

su noktada bence iphone 4 alinmaz. eger butce cok sinirliysa ikinci el bir iphone 4s alin.
  • chavezding  (20.10.13 09:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.