[]

d&r mı kitap yurdu mu?

jean-paul sartre'den akıl çağı'nı alacağım da, hangisi daha hızlı gönderir? bir de pahalı lan! daha ucuza bulunur mu ki?

not: 21.5tl


 
www.nadirkitap.com 1 tl'ye buldum :)


  • omonia  (09.10.13 16:37:27) 
sakın sakın nobel ödüllü yayınlar serisinden almayın, evde bizim çoğu var, bu kadar baskı hatalı eksik sayfalı çevirisi garip olamaz, zamanında gazete mi ne vermişti zaten kuponla.


  • alice practice  (09.10.13 17:07:45) 
şu sıralar d&r çok yavaş, tavsiye etmem. benim siparişim kaç gündür tedarik sürecinde.


  • bol sekerli turk kahvesi  (09.10.13 17:07:45) 
"Değerli Müşterimiz,
Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Lojistik Merkezi'mizde ve teknik altyapımızda yenileme çalışmaları yapmaktayız.
Bu süreç içerisinde sipariş ettiğiniz ürünlerinizin sizlere ulaştırılmasında olmasını hiç istemediğimiz gecikmeler yaşadık.
Gecikmeden dolayı özür diliyor ve anlayışınıza sığınıyoruz."
Dedi D&R!
  • cliquot  (09.10.13 17:19:11) 
valla şırnaktayım ve ne zaman sipariş versem maksimum 3 günde ( ki çoğu zaman 2 günde ) elime ulaştı d&r dan istettiğim siparişler.

önceleri kitap yurdunu kullanıyordum ve bir gün siparişimi tam 10 gün kadar sonra gönderdiği için ve fiyatlar d&r da olanlara nazaran daha pahalı olduğu için d&r'ı tavsiye ediyorum.
  • tekil3.şahıs  (09.10.13 18:03:47) 
son günlerde nobel kitap'tan çok memnunum, tavsiye derim.

www.nobelkitap.com
  • bahadr35  (09.10.13 20:23:02 ~ 20:31:55) 
kitap yurdu tedarik süresi belirtiyor siparişleri verirken, daha sonrası kargo şirketine kalmış bişey. Bir de bulınduğun yer merkezi mi, dağıtım noktalarına yakın mı? onlar da önemli.


  • dafaiss  (09.10.13 21:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.