[]

kanadadan wacom cintiq getirtmek (21") ! acil

sevgili ekşi duyuru yazarları & okurları ;

sorum şudur ; yurtdışından wacom cintiq 21ux (21 inç lik bi çizim tableti ) getirtmeyi planlıyorum , arkadaşı da ayarladık ama sorun şu ki kargoda başına ne gelir yada nası taşınır bunlar beni sıkıntıya sokuyo .. yanına alabilir mi bu ürünü arkadaş ? yada bagaj a mı vermek zorunda ? bagaja verse başına bişi gelir mi aletin ? bide alete gümrük biner mi ? ben binmez diye biliyorum ama okudum bazı yerlerde %10 kdv mi ne alınıomuş , bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim (: (ürün 2000$ )

daha önceden böyle büyük ürün getirenler varsa nasıl getirmişlerdir paylaşırlarsa güzel olur

son olarak bu ürünü burda satan elinde bulunan varsa gelin konuşalım belki sizden alırım :D

bide yurtdışından alışverişlerde banka kartı kullanabiliyomuyuz ? yada kredi kartında felan yurtdışına açtırmak gerekir mi ?

biraz fazla oldu ama idare edin artık (:

yaklaşık paketölçüleri : 53x42x49 gibi bişi sanırım ağırlık da 10.2kg

 
boyut olarak çok fazla olmadığı için sadece onu alıcaksa yanına uçakta gelirken el bagajı olarak alabilir. ama tartıya koymasın çakallık yapsın biraz. yoksa düşük bir ihtimal sorun çıkartabilirler. eğer kendi getiriyosa kdv fln ödemezsiniz.

kargo olayı sorunlu. 350 euro dan aşağı olucak bedellerde bir ödeme yapmıyorsunuz (hediye diye geçiyor. Fiyatdan emin değilim) ama işte fiyatdan dolayı sıkıntı çıkar. ağırlığı fazla olduğu için kargo ücreti+kargo sigortası(mutlaka kesinlikle [must have to ] yaptırın:) ) baya tutar diye düşünüyorum.
en mantıklısı arkadaşınızın eline alıp getirmesi aleti.
  • voice of the mysterons  (04.04.09 10:49:06) 
kabin bagajı olmaz ondan 8 kg ı geçiyor. yolcu beraberi getirirsen ve koliyi kamufle edersen (salak gibi yepyeni kolisiyle getirmeyeceksiniz herhalde onu bir gazete kağıdıyla falan kaplamak lazım ki favorim siyah poşettir.) gümrükten sorunsuz geçilecektir. bir ihtimal var ki yılda min. 15 kere gümrüğün önünden geçiyorum bugüne kadar 1-2 kere ne aldın diye sorguya uğramışımdır.


  • ozdek  (04.04.09 11:33:06) 
uçağın bagajında başına bişi gelirmi peki , kabin bagajına veremezsek ?


  • busuta  (04.04.09 12:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.