[]

İspiyonlamada "Daha önce yazılmış zaten bu" yok

Daha önce vardı. Şimdi önceki biriyle bire bir aynı bakınızı vererek ikiz entry girmiş kişi ispiyonlanamayacak mı?




 
ispiyonlanamayacak. neden böyle bişey yapıldı dersen hiç bilemiyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (19.09.13 01:24:43) 
eskiden bircok sey vardi azaltmislar ya. bence de sacma olmus.


  • bohr atom modeli  (19.09.13 01:28:54) 
ssg: "zaten teorik olarak birebir entry yazılması imkansız bik bik bik"

böyle birşeyler demişti.

mesela: sdf asdf asdf sdfa sdfasdfkdfas fasdkfasdkf

yerine

örneğin: sdf asdf asdf sdfa sdfasdfkdfas fasdkfasdkf

yazarsanız gayet tabi mümkün.
  • sarhosken alinan hesap  (19.09.13 01:34:44) 
Sadece bakınızdan oluşan entry'ler var ve aynı başlıkta klonlanmış gibi tıpa tıp aynı 2 hatta 3-4 entry var. %100 ispiyon malzemesi yani. Çok yanlış bir hareket olmuş kaldırılması.

Acaba bu ispiyonlamanın tekrar açılması için ne olması gerekiyor onu merak ediyorum. Yani bir başlığın altına 50 tane sadece (bkz: kedidir kedi) bakınızından oluşan entry'yi 50 ayrı kişi, hatta 50'sini de aynı kişi girse ne olur? Şimdiki durumda formata uygun sayılıyor.
  • sweet child o mine  (19.09.13 01:50:52 ~ 01:53:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.