[]

Hukukçulardan yardım

Şimdi ben öğrenciyken hukuk burolarında pek çalışmadım.İş tecrübem var ama farklı sahalardaydı.Kazanç durumu iyi iş olduğu için hukuk burolarında pek çalışma hevesim olmadı.Şimdi okulu bitirdiğimde bunun sıkıntısını ne kadar süre için çekerim ?

Bir de hukuk ingilizcesi öğrenmek istiyorum.Bu iş için ideal olan kaynaklar nelerdir ?


 
@adidas öncelikle hukuk yazmayı öğrenerek başlamalısın.

@lawist işin sıkıntısını alacağın düşük ücretlerle çekmeye başlayacaksın. okulu bitirmen kazanç konusunda fazla bişey ifade etmiyor. ama bi yerden başlaman en azından stajyerliğinde bu dönemi atlatman hayırlısı olur.
hukuk ingilizcesinden önce ingilizce düzeyini en az upper-intermediate seviyesinde olması önemlidir. ardından tömer gibi dil okullarında hukuk ingilizcesi dersleri alabilirsin.
  • emininsel  (09.09.13 11:46:29 ~ 11:47:07) 
hukuk bürolarında sıkıntı çekebilirsin fakat işlerin(davaların, icra takiplerinin)içine girebileceğin öğrenebileceğin bir büro bulursan özellikle icrayı öğrenmen ve dilekçe yazmayı öğrenmen ilerde işini çok rahatlatır, faydası olur. Ama hukuk ingilizcesi seni farklı bir alanda(büro tipi avukatlık ya da uluslarası kurum,firma vb.) için çok ön plana çıkarır, iyi paralarda iş bulman mümkün olur o yüzden, nasıl bir alanda ilerleyeceğine bağlı biraz. İkisini de bir arada yapabiliyorsan veya 6 ay büroda çalışıp sonra da ingilizceye ağırlık verirsen güzel olur..


  • diss0640  (09.09.13 12:24:27) 
hukuk ingilizcesi kaynağı olarak: hukukingilizcesi.wordpress.com tavsiye ederim. bire bir de yardımcı oluyorlar.


  • new cosmos  (14.07.19 14:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.