[]

Apple Store UK & Amazon.co.uk farkı ve tax free durumu

selam arkadaşlar 2 sorum var, bilen varsa beri gelsin

1. Almayı düşündüğüm IPad with Retina için Apple Store 479 Pound çekerken, Amazon 440 diyor, bu farkın sebebi nereden kaynaklanıyor? -Amazon ayrıca ücretsiz kargo-
2. Şayet herhangi bir fark yoksa Amazon'dan aldığım takdirde tax free belgesi alabiliyormuyum?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
ingiltere avrupanın en pahalı yerlerinden birisi sebeplerinden biri de yüksek vergi. tax free olması için ingiltereden bizatihi çıkış yapmanız lazım.


kısaca tax free olması için gümrük bölgesinden almış olup gümrükten çıkmanız lazım
  • ayn-i cemin bülbülü  (10.08.13 14:42:16 ~ 14:42:29) 
e anladım ben de öyle yapacağım zaten de merak ettiğim aradaki 40 pound farkın nereden kaynaklandığı ve şayet amazon dan almam durumunda tax free belgesi talebimi yerine getirip getirmeyecekleri durumu, aramalarda aynı soruyu soranları gördüm amazon da fakat cevap yok.


  • candanag  (10.08.13 14:46:51) 
sebebi vergi olabilir checkout'a gelin orada taxes kısmına bir bakın işte...


  • ayn-i cemin bülbülü  (10.08.13 14:51:06) 
sorulmuş ve cevaplanmış

www.amazon.co.uk
  • ayn-i cemin bülbülü  (10.08.13 14:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.