[]

kilo verme&kas yapma

kilolu bir insanım, evet. o kiloları verecem, ama nasıl? şu halimle spor salonuna gitmeye çekiniyorum, yani kilomdan dolayı değil aslında tam olarak çünkü omuzlar sağolsun kilomu göstermiyorum pek fazla. yine de ne bileyim, kendimi sanki spor salonunda vücut çalışan bir ayıcık gibi hissedecem (denendi onaylandı). bu yüzden evimdeki koşu bandında düzenli olarak spor yapma + dengeli beslenme ile öncelikle biraz zayıflayıp özgüven kazanmak, sonra kazandığım bu özgüveni spor salonunda vücut çalışmak suretiyle harcamak istiyorum. yağı kasa çevir şeklinde öneriler alıyorum sürekli ama emin olamadım, ne yapmak gerekir, hangisi daha mantıklı vs.

not: boy-kilo soracak olursanız akşam ölçüp yazayım. tartıya çıkmayalı yıl oldu ulan allah kahretmesin.


 
(bkz: p90)
(bkz: p90m)
(bkz: p90x)
(bkz: p90x+)
  • she was my baby  (04.07.13 15:25:49) 
youtube gir. barstarrz yaz. videoları izle. konu hakkında bilgi sahibi olursun. birde güzel bir beslenme programı yaptın mı tamamdır. tabi ilk zamanlar oradaki hareketleri yapamazsın başlangıç programlarıda var onları uygularsın. ben neredeyse 2 yıldır böyle çalışıyorum ben bile bazı hareketleri yapamıyorum hakkıyla.


  • lathspell  (04.07.13 15:36:51) 
dizlerinizi seviyorsanız koşu bandında kesinlikle koşmayın, tempolu yürüyüş olabilir ama koşu asla.


  • lebbanen  (04.07.13 16:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.