[]

"Tek gecelik ilişki yaşadın mı?" sorusu

Merhaba,
Sevgilinize sorduğunuz "tek gecelik ilişkin oldu mu hiç?" sorusuna "evet" cevabı aldığınızda çok önemser misiniz bu bilgiyi? Değeri azalır mı gözünüzde?
Merak ettim...


 
değeri biter


  • dafuq  (25.06.13 17:18:19) 
azalmaz. sizin de tek gecelik ilişki peşinde koştuğunuz zamanlar olabilir, insanların beklentileri zamanla değişebilir ve bu sizi daha az değerli yapmaz bence.


  • wildkiller  (25.06.13 17:19:59) 
gerçekleri söylemekten korkma türk kızı.


  • ataturkist  (25.06.13 17:21:05) 
genelde buna değeri düşer diyenler erkeklerdir, kadın tarafının bu tarz ilişki yaşamasını kabullenemezler. ama aslında iki taraf da eşittir ve aynı ihtiyaçlara sahiptir. ben sorun etmem. erkek arkadaşım da sorun etmez.


  • kaputt  (25.06.13 17:23:27) 
kendini onun yerine koy. tek gecelik ilişki yaşamış ol ve o bunu öğrenince senin değerinin düştüğünü söylesin. eğer bunu kabul ediyorsan o zaman değeri düştü diye konuş.

hadi karşıdakini geçtim kendinize de mi güveniniz yok be arkadaş. tek gecelik ilişki yaşadı diye değeri düşermişmiş. oldu arkadaş. doğunca rezerve edin bari de reşit olana kadar başkasına dokunmasın bir tek sizinle olsun.
  • bira sisesi kapagi  (25.06.13 17:24:45 ~ 17:25:37) 
değişen bi şey olmaz


  • lady montana  (25.06.13 17:25:20) 
alacağım cevabı bu kadar önemseyeceksem zaten bu soruyu sormam.

soru sorulur:
1-evet yanıtı alınır; bozulup tripten tribe koşulur.

2-hayır yanıtı alınır; yalan söylüyor olma ihtimalinde takılıp kalınır.

bu sorunun cevabını bilmek hiçbir ilişkide hiçbir fark yaratmaz. soru baştan abestir.
  • balik kraker  (25.06.13 17:26:16) 
Önemserim tabii ki bu bilgiyi. Dürüst bir sevgilim varmış derim. Olm birbirinizi seviyorsanız takılmasanıza lan böyle şeylere. Basit bir şey mi karşılıklı olarak birbirini sevmek?


  • dzingis  (25.06.13 17:26:17) 
kaputt a katılıyorum. soruda cinsiyet belirtilmemiş ama verilen cevaplar erkek bakış açısıyla kızlar düşünülerek cevaplanıyor diye düşünüyorum. eğer ben kadın tarafıyım erkek arkdaşım tek kişilik ilişki yaşadın mı sorusuna evet dese bakış açınız ne olurdu diye sorulsa "değeri azalır" türü cevap daha az gelirdi kanaatindeyim. ancak söylenildiği gibi her iki tarafa da aynı gözle bakabilmeyi öğrenmek lazım.

not: evet mezhebim geniş.
  • wildkiller  (25.06.13 17:27:01) 
sormam. benden önceki ilişkileri ne şekilde olursa olsun beni ilgilendirmez. önceki ilişkiler her zaman kişinin özeli olarak kalmalı diye düşünüyorum. ola ki bir şekilde böyle bir şey olduğunu öğrendim, önemsemem. ayrıca böyle bir soruyu sormuşsam da bu benim ayıbımdır.


  • blues buzz  (25.06.13 17:32:08 ~ 17:33:04) 
erkeğim ve önemsemem. yoksa ben godoş muyum?

ya bi de yeri gelmişken söyleyeyim, tek gecelik ilişki aslında utanılacak bir durum değil mi yahu? yok anladığınız manada değil yani şunu kastediyorum; birini beğeniyorsun, istiyorsun ve birlikte oluyorsun. niye tek gecede kalıyor ki abi? yani iyi seviştiğin biriyle devamını getirmek istemez misin? biri tek gecelik ilişkilerim oldu deyince kötü sevişen biri olduğunu düşünüyorum. hele erkekse bunu söyleyen vay haline. bu da benim bakış açım.
  • juninho77  (25.06.13 17:33:43) 
eğer ben de tek gecelik ilişki yaşayan biri isem değişmez. yok eğer değilsem değeri düşer. Tek gecelik ilişki ne yaa. bi cacık olmaz ondan. iğrenç.


  • expressive  (25.06.13 17:38:45) 
bu soruyu sormam ya hadi sorduk diyelim
bakış açım juninho77'nunkine benzer aslında
erkek bana tek gecelik ilişkilerim oldu derse 2 şey düşünürüm. ya "hatun düşürmek için" barlarda filan avlanmış ilişki anlayışı seks olan bi adam --ki bu gelip geçici bişey de olabilir ama hastalık vs öyle şeylerden çok korkarım--. ya da adam o kadar beceriksiz/yatakta yetersiz vs. ki tek geceden sonra bişey ol(a)mamış.
Tek gecelik ilişki yaşamış hemen bütün kadın arkadaşlarım da aman aman onunla mı di daha asla yatmam demişlerdir (yani erkek milleti siz skor yaptık sanıyorsunuz da o kadın bilse performansınızı muhtemelen yanınıza uğramazdı, bi gecelik olan asıl erkek haberi yok)
değeri azaltma değil de bu sorunun devamında başka sorular geliyor görüldüğü üzere, hiç kurcalamamak en iyisi.
  • niye ama  (25.06.13 17:41:38) 
içim gider lan.


  • dieselsingle2  (25.06.13 17:41:39) 
erkeğim önemsemem. illa herkes aşık olacağı ile sevişecek diye bir kaide yok. zaman zaman farklı dönemlerde farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. şu anda karşıdaki bana güven verdikten sonra geçmişindeki olaylar (abartı bir sıkıntı olmadıktan sonra) beni o kadar da alakadar etmez. rahat olun yahu size ne eski sevgilisinden. şu anki duruma bakın şu an mutluysanız ve karşıdakine güven/sevgi/yakınlık hissediyorsanız daha ne.


  • insan opusen hayvandir  (25.06.13 17:46:14) 
Erkegim ve sormam. Sorarsam kadinin gozunde benim degerim duser bence. Cunku bana sorulursa benim gozumde kadinin degeri duser. Iki taraf icinde olmasi gereken budur.

Soran icin zaten cevabin bir onemi yok. Arkadaslar aciklamis yukarida.
  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (25.06.13 17:53:55) 
onunla o tek gecenin bir an önce olmasını kollarım. sonra kaçar giderim uzaklara.
erkek hee önemseyen erkek.

  • seyduna6687  (25.06.13 17:59:11 ~ 18:00:30) 
Sormam. Çok merak ettiysem çaktırmadan öğrenmeye çalışırım.

Değeri azalabilir, zira yetiştiğim çevre itibarıyla gelir geçer değil evliliğe uzanabilecek bir ilişki kalitesinde yürütmeye çalışıyorum ilişkileri ve çıktığım kişileride ona göre seçmeye çalışırım. O sebebten önemlidir. Ama dediğim gibi, bakış açısı farkı, kimi için hiç sorun olmaz.
  • efrasiyab87  (25.06.13 18:05:40) 
aşın artık bunları.


  • crax109  (25.06.13 18:23:08) 
sizin tek gecelik ilişki yaşayıp yaşamadığınıza - yahut tek gecelik ilişki yaşamak isteyip de olduramadığınızdan yaşayamamanız da aynı kategoride - göre değişecek birşey. insanların geçmişlerinde birisi ile birlikte olup olmaması ile aynı şey değil birisinin tek gecelik rastgele ilişki yaşaması hakeza.

arkadaş rastgele ilişki yaşamayı, poligamiyi, insanları tüketmeyi ve nesneleştirmeyi, ve benzerlerini yahut yakın şeyleri ilericilik olarak görmek de nasıl bir bakış açısı ise, bambaşkaymışsınız o konuda da; ne alakası var yahu bunun hangi yılda olunması ile? toplumsal ahlak uygunluğu-uygun değilliği haricinde de yahut dini kaygılar ya da ataerkil bakış açısı ise "erkekse mübah kadınsa kötü" olarak bakılmasının vesairenin haricinde de, insan bunu hoş görüyor yahut görmüyor ya da bunu olumluyor yahut tamamen olumsuzluyor olabilir; olumlanmamasının "yıl kaç oldu"ya indirgenmesi de oldukça abzürt bu açıdan.

ilişkilere bakış açın ne ise ona göre şekillenecek birşey bu; senin bakış açını göstermesi açısından da (ki belli bir yaşın üzerinde ise kişi değişmez de bu neredeyse kimse için, hayattan beklentisi yahut hayatını planlayışı ya da hayat planlamasındaki evresi değiştiği için farklı ilişki tiplerine girmeyi arzu eder ancak kişi) ve hali ile yaşama karşı duruşunu ve karakterini göstermesi açısından da seni tanımlaması farklı olur karşıdaki kişinin; kişiliğini gösteren ve ilişkilere nasıl yaklaştığını gösteren birşey hakeza bu. buna göre bunu sorun eder yahut etmez, önemser ya da önemsemez; herkesin karşı cinsten beklentileri, personajı, ilişkilere bakış açısı vesairesi farklı elbette.
  • kulkke  (26.06.13 00:23:01 ~ 11.07.13 01:09:23) 
kesinlikle değeri düşmez gözümde. kimsenin hayatını, seçimlerini yargılamak haddim değil. sevgiliminkini bile.


  • honeybunny  (26.06.13 01:14:52) 
benim gözümde değeri düşerdi açıkçası.


  • basond  (26.06.13 09:32:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.