[]

Akdeniz&Ege tarafına gitmeyi düşünenler

Ayın 15'ine kadar herhangi bir gün, İstanbul'dan Muğla-Dalaman'a gideceğim. Öğrenciyim ve para yönünden azıcık sıkıntım var. Otostopla gitmeyi düşündüm fakat İstanbul'dan bir yere gitmek için otostop çekebilecek uygun mevkiyi bulamadım. O nedenle geri dönüşte otostopla gelirim belki diye düşündüm.

Duyuru kullanıcılarından veya tanıdıklarından o taraflara gitmeyi planlayan biri varsa aracına misafir olmayı çok isterim. Ehliyetim var, dileyen olursa yolun tamamında aracı kullanabilirim de. Belki arabası olup da o kadar yol boyunca aracı sürmekle uğraşmak istemeyen birisi varsa ona şöförlük de yapabilirim.

Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

 
Istanbulda çok zor. Şehir merkezinden uzakta otoyol yakinlarinda cek.

Ege de her yerde çekebilirsin. İnsanlar samimi
  • ceycey e  (09.06.13 04:07:22) 
@ceycey e, evet işte o nedenle gelirken otostop çekmeyi planlıyorum gidiş işini bir şekilde halledebilirsem.


  • alliswell  (09.06.13 04:14:52) 
2 kişi gitmen daha iyi olur. Istde şehir.dışına.kadar otobüs.vs ile çıkabilirsin.


mesela kÖrfez gölcük taraflarına gdeceksen, viaport avmnin oralarda, ana yollara baglayan yerlerde çek. Arabalar hızlı giderken çekme duramazlar. Işıklar veya virajli yollar ideal. Kırmızı ışıkta sen de arabalara yanaşıp sorabilrsn

Ya da eline kağıt alabilirsin :D

Gidecegin yere giden araba bulmak zor. Binip olduğu kadar git.

Hava kararmdn kalacak yerini ayarla. Kimse arabaya almıyor kararinca. 2 3 saat uğraşımızı bilirim

.
  • ceycey e  (09.06.13 12:23:32 ~ 12:24:53) 
hitchwiki.org buradan yardim alabilirsin


  • 102030  (09.06.13 13:17:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.