[]

reçete tercümesi "eczacıların dikkatine" capsli)

ekteki fotoda neler yazıyor bir yardımcı olsanız. yanisadece ilaç adı değil de hastalık mı hastalık ise nedir. ilaç ise ne ilacı gibi bilgilere ihtiyacım var. daha doğrusu bir boşanma davasında darp edildiği ile ilgili sunulmuş bir belge bu. darp veya şiddetle mi ilgilidir bana bu bilgi lazım. teşekkürler şimdiden.




 
tıpla ilgim yok da 24 yıllık tecrübeli hasta olarak sağ tarafta parantez içinde yamulmuyorsam arveles ve metpamid yazıyor.


  • sizofren hayaller  (10.05.13 14:16:52) 
parantezli bölümün altdaki metpamid diğerlerini okuyamadım antiemetik.


  • zkanpekte  (10.05.13 14:20:11) 
ilaç isimleri sizofren hayallerin dediği gibi.

onların üstünde sanırım hemogram yazıyor. ilaçların altında yazanlar için de 01.20'deki kan tahlili sonuçları normal gibi bir şey anladım ben.

sol tarafa gücüm yetmedi.

ağrısı ve bulantısı vardır ondan vermişlerdir ilaçları. ağrı ve bulantı yaşanan olaya bağlı psikolojik kaynaklı da olabilir , darbelere bağlantı da olabilir.
  • diyet yapan panda  (10.05.13 14:54:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.