[]

"İnternetten para kazanmak" gerçek mi?

Sağda solda ilanlarını gördüğümüz evden ayda 1000 tl kazanın, bize soru yollayın günde 200 tl kazanın, internetten para kazanın hem de azıcık çalışarak falan gibi ilanlar gerçek mi? Hakikaten para kazanılıyor mu, hiçbirinizin bu konuda bir deneyimi oldu mu?




 
kazanılır da o ilanlardaki gibi değil.


  • historien  (05.05.13 02:26:34) 
nasıl kazanılır merak ettim?


  • quotes  (05.05.13 02:38:23) 
Çok zor be. Manyak olman gerekiyor biraz. Ne bileyim. Telefonla youtube'da meşur olması çok muhtemeln vir youtube videosunun videosunu çekip yine youtube'da yayınlayanlar var, para kazanmak için. İşin garibi, youtube'dan bir şey arattığında videonun orjinali değil, bilgisayar ekranından telefonla çekilip youtube a aktarılmış görüntü çıkıyor ilk sırada, youtube'da. İşte beyle manyaklıklar yapıp, youtube'dan para kazanıyorlar mesela. Uğraşayım diyorsan yap. Ama normal insanlar uğraşmaz. Düşmek lazım biraz. En azındna Türkiye için. Türkçe bir dille para kazanılmaz internetten. İngilizce içeriğe ihtiyacın var.

Not: Çok ipleme dediklerimi. Oku da yarın sileyim.
  • otonom  (05.05.13 02:39:16 ~ 02:40:18) 
gerçek olmaz mı hiç? benim yakın arkadaşımın teyzesi patricia teyze daha geçenlerde 4543,23 euro'luk bi çek aldı. bunlar hep internet.


  • loser blueser  (05.05.13 02:43:52) 
winat9 ama miktar baya bi ufak oluyor :)bu arada bir süredir çalışmıyordu kendisi. bugün iphone de çalıştı samsungda halen pert.


  • dunden beri dimdik  (05.05.13 03:27:29) 
internetten para kazanmak mümkün de o kadar kolay değil
ya çok tutan bir site yapacaksın ve ona reklam alacaksın
ya da onun üstünden siteyle alakalı birşeyler satacaksın
siten ne kadar tıklanırsa reklam gösterilme ücretleri de o kadar artar

veya komik rakamlara karşılık video izleyip değerlendirme yaparak para kazanmak da mümkün

önceden kullanılan bir yöntem olarak dosya upload siteleri vardı dosya indirildikçe para kazanıyordun torrent yaygınlaşmadan önce
o zamanlar para kazanman dosyanın az bulunurluğuna ve boyutunun büyük olmasına bağlıydı
az bulunursa tek kaynak sen olursun
dosya büyük olursa kimse indirip upload etmekle uğraşmaz ve daha çok part yapma şansın olur
  • Fakin idiyıts  (05.05.13 04:18:10) 
global test market diye bir anket sitesi vardı. bir süre bana gönderdikleri oldukça sıkıcı anketleri doldurdum. 15-40 puan filan veriyordu ankete. 1000 puan olunca çek isteyebiliyorsun. denedim ben de istedim 50$ çekimi. geldi gerçekten. ama bozduramadım. nasıl bozduracağımı bilemedim. burda da sormuştum hatta o zamanlar.


  • supergirl  (05.05.13 04:52:34) 
Gercek de o su sekilde oluyor:

gundem.milliyet.com.tr
  • crown  (05.05.13 10:29:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.