[]

10 satırlık bir Çeviri(cik)

Gramerde sıçmamak için buradan yardım alayım dedim. google transtlate demeyin lütfen, ben ondan daha iyi çeviririm grameri düzgün olsun istedim.

vaktim yok demeyin, vakti olmayan bir bölüm çevirsin imece yapalım.

tr->eng

1)

Firmamız kargo taşımacılığı, inşaat malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, her türlü ev elektroniği, temel gıda maddeleri, tekstil, mobilya alanında hizmet vermektedir.

2)

Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren firmamız daha çok Irak ile ithalat-ihracat yapmaktadır.


3)

Firmamız 2006 Yılında Tamamı Ödenmiş 600.000 YTL sermaye ile kurulmuş olup her geçen gün kendi alanında ilerlemeye ve büyümeye devam etmektedir.

4)

Firmamız gerek yurtiçi gerek yurtdışı piyasalarda alanının en iyi olma hedefine güçlü ve kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir.

5)

Firmamız yurtdışında genel olarak Irak ile ticaret yapmaktadır. Uzun yıllardan beri edindiğimiz tecrübe ve deneyim sayesinde bu pazarda dahada ilerlemekteyiz.

 
Our company provides services on cargo transportation, construction materials, electrical materials, all kinds of home electronics, staple food items, textiles and furniture.
Our company operates both domestic and international and has mostly import-export connections with Iraq.
Our company was established with an all paid capital of 600.000 TL and keeps growing in its own field everyday.
Our company proceeds on the way of becoming the best on both domestic and international market with its strong and decisive steps.
Our company generally does business with Iraq abroad. With our experience and expertise for many years in this market we keep moving on in our field.

Öyle genel bi şekilde çevirdim, çokça hata çıkar herhalde ama bi iskelet oluşturur..
  • erostrada  (14.02.09 12:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.