[]

"Dedirten" Kalıbı

Bu "dedirten" olayı sözlükte ispiyon gerekçesi mi? Günde 200 tane görüyorum. tanım tanım devamı örnek alıntı ya da bkz değil olarak ispiyonlanabilir mi yoksa serbest mi?




 
ispiyon gerekçesi değil


  • rotten head  (15.04.13 07:32:25) 
dedirten kalıbını kullanmak, istenmeyen ve çokça da dalga geçilen bir eylem. tek başına çaylaklığa sebep olmaz ama ilk hatada uçmaya yol açabilir. not düşülsün diye ispiyonlanabiliyor.


  • zgrydn  (15.04.13 08:45:15) 
benim diğer hesabımda modlogda var bu ama şimdilerde sözlüğün ebesine kaydıklarından kimsenin umrunda değil. ayrıca bfik yüzünden çaylak olmuşluğum var ki şimdi millet bfik yaparak en beğenilenlere giriyor.


  • orijinal nick bulamadim  (15.04.13 09:12:20) 
5 sene kadar önce daha sözlükteki ilk zamanlarım.
yaklaşık 300 entryim vardı ve hiç silinen, hatalı entryim yoktu.

ve ilk dedirten kalıbını kullandığım zaman beni 15 gün çaylak yapmışlardı:)

demem o ki, o zamanlar modlar uçuracak adam arıyorlardı. yazar sayısıda 10binin altında idi. şimdi kimsenin umurunda değil gibi bence.
  • enkolaykullaniciadi  (15.04.13 09:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.