[]

"duvel-leffe-hoegaarden-peroni" bu 4 ithal biradan hangisi iyidir?

alıp denemeye değer? pahalılar sonuçta.

damak zevkimin tanımı: efes dünyanın en boktan birasıdır. guiness içtiğim en lezzetli biradır. carlsberg en rahat içtiğim ve mideme dokunmayan biradır.


 
leffe blonde iyidir, hafif bira istiyorsanız hoegaarden


  • meteonur  (22.03.13 20:40:29) 
duvel yüksek alkollü ancak, içiminin bizim yüksek alkollü biralarla uzaktan yakından alakası yok(zaten türleri de farklı)

1 şişe alıp deneyin derim.
  • royal  (22.03.13 20:45:30) 
ben sadece efes, carlsberg ve leffe (blonde) içtim.

carlsberg de benim içimini kolay bulduğum, rahatsız etmeyen, çok güzel bir bira. leffe'nin aroması farklı ve yoğun geldi, alıştığım bira tadından farklı olduğu için sanırım, biraz midem bulandı açıkçası. baharatlı bira içiyormuşum gibi hissettim.

ara sıra denenebilir, hoş bira aslında, ben sevdim. ama öyle oturup 4 tane leffe içemem ben. hem cebi hem mideyi rahatsız eder. ara sıra tadımlık birer ikişer tane yuvarlanır ama.
  • der meister  (22.03.13 21:08:36 ~ 22:13:44) 
şüphesiz ki Duvel!

leffe: kız birası, şekerli
hoegaarden: çabulcu birası
peroni: italya'nın efesi tadında.

duvel: hem yüksek alkollü hem de gerçekten mide bulantısı yapmadan kaliteli biranın tadına varabileceğiniz süper bir bira.
  • faaip de oiad  (22.03.13 22:04:24) 
leffe brown (brune) akar bence ama duvel'i denemedim henüz


  • zaugnakhaldun  (22.03.13 22:46:42) 
belçika da duvel de leffe de oldukca populer ve bence leffe daha güzel daha aromatik. hoegaarden ın klasiği ise daha çok yaz birası olarak geçiyor içimi oldukca hafif alkol oranı da diğerlerine gore az ve kanımca güzel. asıl hoegaarden grand cru diye bir bira var ki şu ana kadar içtiğim en iyi bira mükemmel ötesi bişey bulabilirsen ondan iç.


  • slap  (22.03.13 23:46:42) 
kafam karıştı lan. sırayla deneyeyim bari


  • inancsiz deve  (23.03.13 09:08:42 ~ 19:03:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.