[]

Yıllar önce 2 yıllık bir meslek yüksekokulu bitirmiş birisi..

Turizm okuyarak 2 yıllık bir meslek yüksekokulundan mezun olmuş biri, 4 yıllık turizm otelcilik yüksekokuluna 3. sınıftan yada eşleştirme öğrencileri gibi tekrardan kaydolabilir mi?

geçenlerde 4 yıllık turizmler kaldırılacak haberinden bağımsız olarak, prosedürü söyleyebilir misiniz ?


 
çapraz geçiş denen hede vardı sanırım. vey açıköğretime direkt kayıt yaptırabiliyordun 4 yıllığ tamamlamak için.
çaprz geçiş için sınav+not ortalaması gibi şeyler lazımdı ama

  • delfina  (02.03.13 13:17:28) 
açıköğretimde 4 yıllık turizm var mı ki ya? bakındım da 2 yıllık olduğu yazılmıştı sadece. gidip orda 2 yıl okusa toplamda 4 yıllık lisans mezunu olarak kabul edilir mi ki?


  • akatreil  (02.03.13 13:23:33) 
delfina'nın dediğini dikey geçiş olarak hatırlıyorum ben. örgün öğrenim için DGS ye girmesi gerekli. aöf için direkt kayıt zamanı başvuru yapsın, genelde normal kayıttan sonra oluyor. (bu arada belli bi zamandan sonra girememe gibi bi olay var mı dgs için bilmiyorum fakat aöf'e istediği zaman gidebiliyordun)


  • buckminster  (02.03.13 13:23:51) 
o zaman ben aynı soruyu tekrar sorucam yalnız. açıköğretim turizmler 2 yıllık. bu 2 yıllık açıköğretimi bitirince, yüksekokul mezunu mu sayılacak yoksa 2 farklı önlisans mezunu olarak mı sayılır ?


  • akatreil  (02.03.13 13:38:49) 
2 farklı önlisans programı bitirilemiyor benim bildiğim kadarıyla. açıköğretimde 4 yıllık turizm olmalı. öyle hatırlıyorum


  • delfina  (02.03.13 14:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.