[]

"@" işaretini koyunca isim neden çıkmıyor artık?

arkadaşlar facebook'ta mesela youtube'daki bir videoyu paylaşırken açıklama kısmına "@mehmet" yazınca arkadaş listemizdeki mehmet in ismi çıkar ve onu seçerdik. onlarca kez denememe rağmen çıkmıyor artık. sorun bende midir?




 
sendedir. ya da mehmet'tedir.


  • rotario  (13.01.13 16:34:02) 
bende sorun yok. başka tarayıcılarda denediniz mi?


  • violetsky  (13.01.13 16:34:56) 
@rotario; hocam mehmet sadece bir örnekti. hiçbir arkadaş link haline gelmiyor.


  • yokumbenburda  (13.01.13 16:35:11) 
@violetsky; hocam normal facebook profilimden bir durum paylaşmak istediğim zaman sorunsuz isimler çıkıyor. ancak youtube üzerinden video paylaşmak istediğim ve o paylaşımda bir arkadaşımı etiketlemek istediğimde çıkmıyor. alternatif bir çözüm yolu önerebilecek kimse var mı?


  • yokumbenburda  (13.01.13 16:40:12) 
abi youtube videosu paylaşma şeyi değişti Facebook'ta. Instagram-Twitter atışması gibi Youtube-Facebook atışması mı oluyor diye düşünmedim değil.

Şöyle yap, videonun linkini kopyala, Facebook'ta durum güncellemesi olarak yapıştır, bikaç saniye sonra altında youtube videosu çıkacaktır, linki sil, @mehmet yaz mehmeti seç.
  • hjarteblod  (13.01.13 16:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.