[]

Turkiye'de yamac parasutu & skydiving yapmak isteyen yabancilar

Selamlar,

Fransiz bi is arkadasim var, 15-20 kisilik bi grup yamac parasutu ve skydiving icin Turkiye'ye gitmeyi planliyoruz dedi, biraz tatil biraz da spor yapariz diye dusunmusler.

Bana "Turkiye'de bu sporlari yapmak icin herhangi bi belge vs. almamiz gerekiyor mu, yoksa elimizdeki -muhtemelen Fransa'dan temin ettikleri- belgeler vb. dokumanlar yeterli olur mu?" diye sordu. Hic alakamin olmadigi bi konu oldugu icin ne diyecegimi bilemedim, belki aranizda bilen eden vardir.

Sahi nasil oluyor bu isler, adam Fransa'dan kalkip Turkiye'ye gelip ben yamac parasutu yapacagim ulen diyip kafasina estigi tepeye cikamiyordur herhalde degil mi? Bilgi sahibi olan arkadaslar yardimci olabilir sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

 
yamaç paraşütü için konuşuyorum; aynen dediğin gibi, kafasına göre çıkıp bir tepeye uçuyorlar. sadece ölüdenizde sürekli bir yapılanmaya çalışma girişimleri var, ama fransadan belgeleri varsa orda sorsalar bile yeterli olur - ki sorulmuyordu en son.

ne zaman gelecek arkadaşların? yaz tatili amacıyla düşünüyorlarsa ekim ayında hava oyunları festivali oluyor, 2013'te 14.sü düzenlenecek. etkinlikler vs normal sezon uçuşlarından eğlenceli geçiyor.
  • letheavendangered  (07.01.13 12:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.