[]

PDF -> PPT

selam canolar.

klasik bir "pdf to ppt" olmayabilir benimkisi, aramaya inandım ama olmadı.

şimdi, evet elimdeki pdf'yi ppt'ye çevirdim ben. ama editlemem lazım, daha doğrusu çeviri yapmam lazım üzerinde. fakat öyle bir çevirdi ki, resmen snapshot alıp koydu. image gibi bi şey olarak koydu sayfaları. editleyemiyorum, bir şey yapamıyorum.

napmam gerek? iki tane pdf converter denedim, biri bunu yaptı. diğeri para verip oricinal almazsan sana sadece 5 sayfa çeviririm dedi. geri kalan sayfaları çevirmiyor.

var mı program tavsiyeniz, aklınıza gelen bir şey?

 
pdf in içeriğinin resim olmadığından emin misiniz?

Eğer pdf içeriği resim DEĞİLSE;

önce pdf to word yapın.Düzenleyin.
sonra word to ppt yapın.

Solid converter yapar dönüşümleri
  • halilibo  (21.12.12 00:36:27) 
Ayrıca pdf içeriği resimse yapabileceğiniz bir şey yok malesef.


  • halilibo  (21.12.12 00:36:53) 
Pdf icerigi resim degil, 5 sayfa ceviren program normal ceviriyor ama iste 5 sayfacik sadece. Tesekkur ederim deneyecegim


  • fuel oil  (21.12.12 00:41:57) 
Diğer bilgisayarımda solid var ama en erken yarın akşam bakabilirim ona bulamazsanız ve acelesi yoksa bi mesaj atın yarın akşam halletmeye çalışalım.


  • halilibo  (21.12.12 00:45:09) 
abby fine reader en iyisidir. En ince ayrıntısına kadar analiz eder


  • cetoxim  (21.12.12 01:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.