[]

Maliye Bakanlığı'nda "Uzman"

Dostlar merhaba,

hani geriye dönüp seneler öncesinden elini biraktiginiz ve tekrar tutmak istediginiz de ulasamadiginiz insanlar vardir ya. iste ben onlardan birine ulasmaya calisiyorum.

sorum aslinda su sekilde: tek bildigim TC. Maliye Bakanliginda Uzman pozisyonunda calisan ve İstanbul'da ikamet eden bi arkadasimi ariyorum. daha dogrusu karsisina cikmak istiyorum. nasil ulasabilirim? belirli bir merkezi var midir? yok daginik durumdalar midir falan felan...

not: facebook, vs.. demeyin de haci suraya git ogle yemeklerini surdan yiyorlar deyin. canimi yiyin.

tesekkurler.

 
Maliye Bakanlığında bir çok alt kurum var ne yazıkki. Vergi daireleri, defterdarlık vs. İsterseniz cağaloğlundaki istanbul defterdarlığını bir kolaçan edin.


  • king lizard  (20.11.12 21:06:12) 
hocam kanyon'un yanında gelirler kontrolörlüğü var, büyük ihtimal orada çalışıyordur.


  • [silinmiş]  (20.11.12 21:07:31) 
benim annem uzman, bir vergi dairesinde çalışıyor ve istanbulda min. 15-20 tane vergi dairesi olduğunu düşünürseniz epey zor malesef. uzman kadrosu çok genel bir kadro.

edit: gelirler kordinatörlüğünde uzman olmaz büyük ihtimal, orada vergi müfettişleri olur. ama oradaki memurlardan uzman olanlar olabilir.

uzman şöyle bir kadro, memur'un bir üst seviyesi gibi düşünebilirsiniz. ancak memurla aralarında bir ast üst ilişkisi yok. kıdemli memur gibi. yani maliye bakanlığının biriminin olduğu her yerde muhtemelen bir uzman vardır. (bu arada son 5 yılda uzman olmayan memur sayısı kalmadı neredeyse diye de düşünüp öyle hesaplayın)
  • insan opusen hayvandir  (20.11.12 21:10:31 ~ 21:13:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.