[]

paypal & ebay adres sorunsalı

şimdi ebay'den bişey alıcam, ilk alışverişim, çok heyecanlıyım..(:

satıcı yazmış ki: "We ship out items to buyer’s paypal confirmed address from New Jersey via USPS.Please check your shipping address carefully before checkout."

şimdi ben bundan şunu anlıyorum: adam paypal üzerinde kayıtlı onaylanmış posta adresime atıcak, daha güvenilir çünkü onun için.

paypal adresim kredi kartı ekstresinin geldiği adres, ev adresim.

ben pederin iş yerinin adresini vermek istiyorum, postacı getirdiği gibi teslim eder kaybolma sorunu olmaz.

paypal üzerinde kayıtlı kredi kartı adresini değiştirmek istediğimde paypal diyor ki "kredi kartı şirketindeki adresinizle aynı olacak"

adam da sanırım kredi kartı şirketindeki adrese itibar ediyor ????

şimdi bu sorunsalı nası aşıcaz, başka adres verebiliyor muyum ben?

tecrübesizlik zor bir el atın..

 
Saticiya mesaj atarak, su su adrese yollar misiniz diye sorun, buyuk ihtimal ok diyecektir ;)


  • yilmazyildirim  (06.11.12 17:38:26) 
hepsinden önce türkiyeye gönderi yapıyor mu adam ona baktın mı ?


  • saiko  (06.11.12 17:40:12) 
evt yapıyor görünüyor, international shipping falan var, zaten yapmayanlar için not available for turkey gibi bişeyler yazıyor. ama ayrıca sormak gerekiyor mu bilmiyorum, yollamıyorum ben diyebilir mi ???

sorun şu ilk alışveriş, sıfır reputation var, ben olsam ekstra adres kabul etmez kendimi garantiye alırdım. ama ben yeniyim ebay de henüz işleri nasıl işlediğini çözmeye çalışıyorum :)

10 dolarlık parça için herhalde pek alakadar olmaz diye soru olayına girmedim, ödemeyi yapınca da direk paypal adresine gönderiverir adam.
  • bihaber  (06.11.12 18:02:27 ~ 19:33:47) 
sor bence 10 dolarlık değil ben 3 usdlik şeyler için bile soruyorum kesin cevap alırsın, ebaydaki işler burdaki gibi adamın profilinde bi kötü yorum olsa onu halletmeden işini yürütmüyor.


  • saiko  (06.11.12 19:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.