[]

toelf sınavına girerken yapılması gerekenler?

şimdi internetten araştırdım ama genede emin olmak istedim,

1.si yanmızda imzamızın olduğu bir kimlik olması gerektiğine dair bişeyler okudum (yani pasaport ya da ehliyet) imzasız olan nüfus cüzdanını kabul edilmeyeceği doğru mudur?

2.si sınav esnasında bizde gelenek haline gelmiş bişiler yeme içme olayıda yasakmış ki bu bna 4 saatlik bir sınav için saçma geldi (hele benşm göz damlası kullanmam gerekki bu da yasak deniyor) bu bilgiler doğru mudur? yoksa sadece kağıt üstünde geçerli olan gerçek sınavda bir geçerliliği kalmayan hurafeden mi ibarettir.

ve son olarak bu sınava girerken yanımda neler götürmeliyim (şu orderın çıktısıı alsam mı, su götürmelimiyim kalem götürsemmiki falan filan) sınava giren arkadaşlar ya da bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim, onca zaman çalıştık iki ucubik nedenden bir taraflarımıza kaçmasın sınav.

 
bence kalem götür, bazen orda verdikleri zor yazan yada bozuk şeyler olabiliyor. su götürebilirsin hatta yiyecek götürdüğünde de bişey diyeceklerini sanmam ama yiyebileceğini de sanmıyorum zira sürekli bişeylerle ilgilenmek zorundasın, ama bi sandviç yap at çantana 10 dakkalık arada yersin. nüfus cüzdanı götürmen yeterli olacaktır, order'ın çıktısını da al ne olur ne olmaz, bazen isim soyisim hatali yaziliyor ordaki listede, işe yarayabilir böyle durumlarda.

basarilar
  • biglebowsky  (09.12.08 14:07:49 ~ 14:08:46) 
ilginç, yerine göre değişiyor demek ki. ben girdiğimde hepimiz normal kimliklerle girdik, sormadılar bile imzalı bişey. sudur, yemedir içmedir makul seviyelerde serbest idi. her türlü kalem serbest idi. (istanbul-altunizade netron)


  • kurukafa  (09.12.08 17:33:35 ~ 17:34:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.