[]

" Osmanlı Tulumbacısı " Açayım mı ?

Ben maaşlı bi işte güzel güzel çalışıyorum.
Mevzu babam ya da eşime bir dükkan açmak.

Bütçe 75.000 TL civarında.

Her sektörden , her türlü fikre açığım.
En son www.osmanlitulumbacisi.com da denk geldiğim dükkana sardım biraz.
Franchise + Masraflar ilk planda 35-40.000 TL civarında görünüyor. Altı çeşit tulumbaları var , 10-14 TL arasında satılıyormuş.

İzmir de yaşıyorum , yaşadığım semte bir tane açıldı , bir tane de Göztepe de açılacakmış yakın zamanda.

Aylık net kar beklentim öyle yüksek değil , 1.500 - 2.000 TL civarında karlılık bana ziyadesiyle yeterli.

Ne dersiniz , bu markayı tanıyan , daha önce ürünlerinden tadan var mıdır , tavsiye eder misiniz , fikir beyan eder misiniz ?

Teşekkürler.

 
eksik bilgi vermişim , kilo fiyatı çeşidine göre 10-14 TL arası.


  • expansion pack  (16.10.12 23:15:52) 
bizim buraya yeni açıldı bir tane aynı zamanda oturabiliyorsun cafe gibi ama çok çok dolu olmuyor sanki( mekanın yerinden dolayı da olabilir). bende bir kez aldım denedim sadesi ve antep fıstıklısı güzeldi. adam ürünlerin günlük değil,saatlik yapıldığını çok taze olduğunu söyledi. ama diğer karamelli falan olanlar çok fenaydı attım yiyemedim, çok ağırdı. şahsen normal tulumbayı tercih ederim.


  • crimsonlady  (16.10.12 23:16:07) 
mesaj kutuna bak (bu nasıl bi şeyse artık:)


  • 35.spartalı  (16.10.12 23:16:40) 
benim ilgimi de açıkçası çikolatalı ve antep fıstıklısı çekti.
yarın ben de deneyeceğim ayrıca işletmecisi ile konuşacağım fırsat olursa.

  • expansion pack  (16.10.12 23:19:18) 
kocaelinde ki bütün şubelerine kamera,alarm v.s işi yapmıştık,üretim yerleri dahil her yerini gördüm ürünleri taze ve üretim yerleri temiz,birçok çeşit var ben portakallı olanı sevmiştim,ancak kullandıkları baklava şurubu bana biraz ağır geliyordu 3-4 tane ancak yiyebiliyorum.
dükkanın içinde genelde olarak çok fazla oturan olmuyor adam gelip alıp gidiyor,onun için büyük bir yer tutmana gerek yok,açılış masrafları olarak dolap,ve dekorasyonu sayabilirsin, imalathaneden mal gelir onları satarsın mutfak malzemesi, fırın,ocak v.s temel şeyler hariç ihtiyacın olmaz.öenmli olan yerinin işlek bir yerde olması.

  • sealth  (16.10.12 23:32:25) 
bence adı çok duyulmamış markalara para kaptırmaktansa sanayide makineyi kendiniz yaptırıp bir isim koyup yola çıkmalısınız.

bir ara çikolatacılar türedi mesela fondü yapan. markalı olanlarla olmayan arasında hiçbir fark yok. ki tanıdığım bu makineyi sanayide yaptırıp baya kara geçmiş oldu. ki yanda da waffle yapıyordu kafasına göre.

genel bir öneri olarak da alışveriş merkezlerinde açılan küçük bir stand çoğu zaman dükkandan daha karlı oluyor. fikirleri buna göre geliştirmek lazım.
  • sle  (17.10.12 00:31:29 ~ 00:32:28) 
tüm yorumlar için teşekkürler.


  • expansion pack  (17.10.12 21:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.