[]

Türkiye'de yayımlanmış olan popüler müzik dergileri

Şu ana kadar Türkiye'de yayımlanmış olan ve yayımlanmakta olan müzik dergilerinin bir listesini buraya çıkarabilir miyiz?

Benim aklıma gelenler: BlueJean, Walkman, Roll, Bant, Electric, Ses(?), Hey(?), Yuxexes, Basatap, Stüdyo İmge(?)... Başka neler vardı ya da var? Basılı olarak yayımlanmış dergiler olmalı.


 
Rolling Stone ve Billboard'u da ben eklemiş olayım. Başka?


  • the beatles  (05.12.08 21:28:38) 
Andante
525
Dans
Deli Kasap
HipHop
iPlay
Müzik ve Bilim
Volume
mavi nokta
koara
rec
dream
ney
Turkish Journal of Music Education
headbang
  • ermanen  (05.12.08 21:38:55 ~ 21:44:59) 
lull vardı kendi deyimiyle "neredeyse müzik dergisi"


  • piper  (06.12.08 02:56:55) 
diskotek var bir de. 68-70 arasi olmasi lazim, 2 sene cikmis. TR'nin ilk rock'n roll dergisi oldugu kesin hatta ilk muzik dergisi de olabilir. muzik arastirmacisi bir arkadasim oyle demisti diye hatirliyorum. sahaflarda bulabilirseniz kacirmayin.


  • pyro clustic flow  (06.12.08 08:51:43) 
cın cın türünde
(bkz: rock kazanı)
(bkz: laneth)

pek popüler müzik olmadı ama...
  • portik  (06.12.08 17:19:41 ~ 17:40:10) 
- çalıntı
- jazz
- boom
- rock
- orkestra
- müzik dergisi (evet adı bu $ekilde)
- filarmoni sanatı
- müzük
- müzik ve sanat dergisi (70'lerden)
- radyo dünyası
- radyo alemi mecmuası
- radyo haftası
- radyo dergisi (40'lar)
- musiki ve nota (avni anıl, 80'ler)
- müzik magazin (80'ler)
- living indigo (indigo müzik kulübü dergisidir)
- urban bug (elektronik müzik ağırlıklı dergiydi)
  • robinbook  (06.12.08 20:28:17 ~ 20:50:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.