[]

Miles&Smiles mı, Adios mu?

merhaba,
bu kredi kartını kullan, seni beleşe uçurcaz biz sloganıyla çalışan bu iki karttan hangisi daha iyidir? kullananınız var mıdır? gerçekten önerir misiniz?
adios galiba thy ile anlaşmalı değil çünkü miles & smiles kartı var thy'nin. adios'un anlaşmalı olduğu hava şirketleri neler?


 
adios kullanıyorum ama hiç bir avantajını görmedim henüz. miles&smiles da thy ile çok uçanlar için daha avantajlı.


  • vejeteryanvampir  (30.07.12 14:41:05) 
miles&smiles in son tarife değişikliğinden sonra wings en ideali.


  • ozmania  (30.07.12 15:00:30) 
Ben Adios kullanıyorum. Harcamalarınızın hepsini kampanyaları takip ederek yaparsanız süper karttır. Genelde bayramlarda özel günlerde seyahat kampanyaları yaparlar. Örnekle açıklayayım.

Kurban Bayramı Seyahat Kampanyası var şu an. Diyelim ki Avrupa'da bir yere bilet almak istiyorsunuz. Avrupa kampanya fiyatı 249 TL Puan. 249 tl puana 1000 TL lik bilet alabiliyorsunuz. Yani diyelim ki Oslo bileti alacaksınız. Normal bilet alır gibi istediğiniz bileti buluyorsunuz. Diyelim ki 900 TL. Yapı Kredi Seyahat hattını arayıp şu şu bileti istiyorum şu havayolundan diyorsunuz. 249 puanınız gidiyor. Eğer (diyelim ki) 149 puanınız varsa 100 puan avans alıp bir yıl içinde ödeyebiliyorsunuz. Aynı kampanyada dünyanın geri kalanına 449 TL puanla 2500 TL'lik bilet alabiliyorsunuz.

Mesela şu an ramazan kampanyası var. 5x100 TL alışverişe 50 puan. Şimdiye kadar bunun gibi 4-5 kampanya oldu yıl boyunca. Yani 250 TL Puan kazanılabilir ve Avrupa seyahati bedavaya getirilebilir.

Güncel bir başka kampanya hepsiburada'da var. 400 TL alışverişe 40 TL puan veriyor.

Ben bu sene Kliksa.com'dan televizyon aldım mesela. 1500 TL lik alışverişten 150 TL puan geldi.

Yani kampanya takip edecek enerjiniz varsa adios iyi bir seçim olur diyebilirim.

Kampanya takip etmeden alışveriş yaparsanız puan biriktirmeniz çok zor.
  • nobodyexpectsthespanishinquisition  (30.07.12 18:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.