[]

"aguci buguci aguuu.."/ "yaaa ufffff amaa" diyememek

Önce The last realist sami'nin varisi olduğumu itiraf ediyorum.

2 tip problemim var benim.

1- elime biri bi bebek tutuşturduğunda ortam sessizliğe boğuluyor. aramızda konuşacak hiç bir şey yok. agu bugu böeey çapçini zöey gibi şeyler de manasız geldiğinden söylemiyorum. diğer şeyleri de anlamayacak zaten.
www.jetkarikatur.com

yanımda 0-6 yaş grubu biri olduğunda benim söylediklerim: ....... (6 yaş civarına "naber" diyorum fazladan)


ama başka bi erkek çocuğuna verildiğinde aynı bebek, değişik bi ses tonuyla: "hanimiş abisi çapçini mi yapıcakmış bö-öööö cöeyy hihihihihihi yirim seni.. tatlımısın sen. tatlımısın sen. yiyimmi seni. yiyimmi ısırayım mı. ay ay ay ne tatlıymış bu annesi yiyeyimmi bunu hihihihih. "

2- karşı cins ortamında.
herhangi hatun kişisi:yaaaaa elim kesildiii baksana
herhangi bi erkek kişisinin yaptığı: (değişik ses tonuyla) ayyy kıyamam kiii...
ben:(roma imparatoru sesiyle) "olmaz bişey."



hocular nasıl bu mirası reddedebilirim şimdi?

edit: edit

 
cıbıldak ayakla toprağa bas hacu önce bi


  • units  (17.07.12 11:12:41) 
hocu aynı şeyleri bende yaşıyorum.
Eğer çocuğun yanında senden başka kişilerde varsa sevememen normal mesele benim yanımda çocuğun annesi akrabası vs olunca çocuğu sevmek içimden gelmiyor senın naber dediğini ben demiyorum bile. Fakat ortamda sadece çocukla sen varsa ve hala sadece "naber" diyosan bi yardım al.

2-ayy kıyamam kii hhihi höööhö zortt altıma sıçtım gibi tepkiler ise kişinin ne kadar cıvıdığına bağlı samimiyete bağlı 1 hafalık tanıdığın kız gelip parmağını gösterse ay kıyamam kiii diyemezsin fakat 1 yıllık arkadaşın gösterse ay kıyamam ki diyebilirsin belki...
  • komutanlogar  (17.07.12 11:17:55) 
aynı sorunu bir dişi olarak yaşıyorum. ergenleri bir şekilde idare edebiliyorum ama konuşmayı bilmeyen çocuklarla ciddi sıkıntı yaşıyorum. mümkünse çocuklarla yalnız kalmamaya çalışıyorum ya da mecbur kalırsam çocuğun kafasını gözünü yarmayacağından emin olacağım bir mesafede kendime iş yaratıyorum ve annesi-babası cinsinden biri gelip alana kadar muhatap olmamayı seçiyorum.


  • kedili madam  (17.07.12 11:50:24) 
birincisi en azından bebeği tutabiliyosan oda güzel,bide illa agu magu demek gerekmiyebilir komşumuzun çocuğunu annem çocuğu gibi görüp her an bize getirince banada öyle oluyodu konuşcak bişey yok napıyon fıstık falan filan diye konuşuyodum sadece, şimdi çocuk diğer bıcırık konuşmalardan hiç hazetmediğini gösterircesine yapıyon yapıyon deyip dolaşşıyo demem oki illa agu demek zorunda değiliz,
ikincisi içinse bu kız tipi hemcinslerimin yüzkarasıdır, sen gayet normal bi insansın böyle devam:)

  • bunumu demek istedin  (17.07.12 11:56:44) 
1. durumla pek yaşamadım genelde cocugu elime verdiklerinde alın bunu düşer ölür mölür diyorum hemen alyorlar.
2. durum aynı şey bende de var bilmiyorum.

  • exodia  (17.07.12 14:13:44) 
aynısını bende yaşıyorum aslında. sanırım ilk örnekteki gibi çoluk çocuk hakkında beni bu durumdan soğutan şey bir kere kafadan çocuk sevmiyor oluşum (onlar sever genelde beni, yazık) bir de abi mesela ailede akrabalardan falan böyle bi herif gayet "höt" biri ya da bey diye hitap edilen biri kravat ceket takılan biri, o 16 aylık bebeği görmeyedursun böyle hemen iğrençleşmeler, kendini çocuk sevecem heheh diye düşürmeler. olm sana saygımız vardı lan! hele ki çocuğun ellerini sakallara sürtmek.. bitirici hamlelerin başını oynar gözümde. :P


bu durumumu bilen tüm aile bireylerim akrabalarım gözlemle değil "sevmiyom çocuk!" dediğimde falan uyandılar duruma. tek önerileri çocuk yapmak, sanırım yapınca geçiyomuş.
  • cassol  (17.07.12 17:16:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.