[]

d&r Online Alışveriş

Hiç d&r'ın internet sitesinden alışveriş yaptınız mı? Case logic kılıf almayo düşünüyorum, İstanbul içi kaç günde elime ulaşır acaba?




 
D&Rı çok hızlı değil,hızı ortalama üstü ve fiyatları uygundur.tedarik edilemeyen kitaplar hariç süründürmez.3 günde kargoya verme gibi bi ortalaması var bende.yarın pazartesi bu hafta içi gelir tahminim.mail atıp sövünce de cevap veriyolar.ego tatmini cabası..


  • aşksız prens  (15.07.12 22:42:17) 
aşksız prens'in dediği doğru. Fiyatları ucuz ama süreleri biraz uzun. 4 ay önce kitap sipariş etmiştim 4-5 günde geldi (İstanbul içi) Eğer sorun olmayacaksa git kendin al ama tahminen hafta içi gelir.


  • depcemdeyomdepemeyom  (15.07.12 22:44:41) 
bugüne kadar 7-8 kere alışveriş yaptım, en fazlası 5 günde olmak üzere ortalama olarak 3 günde elimdeydi aldıklarım.


  • oldtimer  (15.07.12 23:02:28) 
fiyatları elden almaya göre uygun neredeyse %10 kargo free zaten stok sorunu yoksa max 4-5 günde elinde olur kılıf. (ambalaj vs sorunu yaşamadım)


  • istenmeyen_adam  (15.07.12 23:03:17) 
ben kitap sipariş ettim, iki hafta falan bekledim ve hiçbir mailime yanıt alamadım, sonunda çok sinirli bir mail yazdım "en azından yanıt verin, sürpriz olacaktı zaten bu" gibisinden, hiçbir şey demeden siparişimi iptal ettiler. rezil bir müşteri hizmeti anlayışı var d&r'ın online alışverişte, bence hiç bulaşmayın.


  • lucy in the sky  (15.07.12 23:20:00) 
aklima geldikce sepetimde biriktirir, 2-3 ayda bir 80 liralik alisverisi tamamladigimda siparisi veririm kargo parasi odememek icin o da. kitap ve film icin alisveriste favorimdir. 3gunde elimde olur. sorun yasamadim hic. (istanbul ici.)


  • slalom  (15.07.12 23:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.