[]

"Kişisel gelişim" kitabı yazıp köşeyi dönenler...

Merhaba arkadaşlar, yıllardır birçok yazarın kişisel gelişim alanında yazdıkları kitapları okudum sırf sıkıntıdan, ama hakikaten %90'ı çok kötü bu kitapların yani beş para etmez hiçbir bilimsel değeri yok. Yani boş nasihatler, kısa bir araştırma ile bende misal Liderlik hakkında birşeyler yazsam tüm filozofların erdem, mutluluk, liderlik hakkındaki görüşlerinden faydalansam, biraz psikoloji kitaplarını karıştırarak başka bir mahlas ile yazarsam iyi satabilir miyim ?

Saygılar :)))


 
olay yazdigin seyde degil, nasil pazarlayacaginda.

iyi bi yayineviyle anlasirsan, reklamini guzel yaparsan, icindeki guzelmis cirkinmis satarsin...

cirkinse, millet kotu yorum yaptigindan merak edeni cok olur, satarsin.
guzelse, millet super yorum yaptigindan merak edeni cok olur, yine satarsin.
  • wilwarn  (29.06.12 20:27:42) 
abidik gubidik bir şey yazarsan tutar
psikoloji kitaplarını falan boş ver.
abidik gubidik şeyleri sever bizim millet.
  • Laplace  (29.06.12 20:28:18) 
iskender evrenosoglu gibi mehdilik ilan eden adamin pesinden giden buyyuuukkk kitleyi gordukce sana "kitap yazarsam satar miyim demeyi birak, peygamberim desen toplayacagin bir kitle var" diyebilirim.

insanlar ya bu kadar umutsuz durumda. ya da toplum ortalaması gercekten cok idiot duzeyde, bildigin salak.
  • serkanserkan  (29.06.12 20:29:22) 
@serkanserkan bende sırf bu yüzden yazayım diyorum :))(Peyami safa - server bedi olayı )

@wilwarn nasıl reklamını yaparız :)) birde başka bir isimle yazsak sorun olur mu?
  • spartamed  (29.06.12 20:32:22) 
valla nasil yapilacagini bilsem, ben simdiye zengin olmus hatta kendi yayinevimi kurmus senin kitabini basiyor olurdum :D


  • wilwarn  (29.06.12 20:34:29) 
@cocodancer yok hocam, ben farklı isimle yazayım diyorum :)) yani hayatımda hiç bu yaşanmamış gibi, para kazanmak için :))


  • spartamed  (29.06.12 20:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.