Giriş
(5)

Büyük beden kaliteli yağmurluk?

silhouette
Merhabalar,Şişman bir eleman olarak büyük beden yağmurluk aramaktayım, nereden bulabilirim?Kimi spor mağazalarında var bişiler ama en büyük bedeni bile emanetmiş gibi duruyor veya genelde boyu kısa oluyor ya da çeşit çok az. Zamanında -tam emin değilim- Sisley(?)'nin güzel yağmurlukları mı vardı ne,
Merhabalar,
Şişman bir eleman olarak büyük beden yağmurluk aramaktayım, nereden bulabilirim?

Kimi spor mağazalarında var bişiler ama en büyük bedeni bile emanetmiş gibi duruyor veya genelde boyu kısa oluyor ya da çeşit çok az. Zamanında -tam emin değilim- Sisley(?)'nin güzel yağmurlukları mı vardı ne, o tarz bir şeyler.

İstanbul Feneryolu civarındayım. Bu yakınlarda veya web sitesi olan yerler olursa süper olur.

Teşekkürler.

NOT: Bu arada erkeğim, gerçek XL/XXL olur diye düşünüyorum.
0
silhouette
(15.10.08)
dukkanlar.gittigidiyor.com
böyle bi şey buldum ama işinize yarar inşallah?! =)
0
deadstar
(15.10.08)
@cosmicstring: boyner yakın. genelde büyük beden az seçenek olur ama bir bakmaya değer. tşkler.
@deadstar: gittigidiyor'dan almam ancak lifeguard markası araştırılabilir, en azından beden sorunu olmaz gibi gözüküyor. arkada "lifeguard" yazıyor sanırım ama belki yazmayan da vardır :) tşkler.
0
🌸silhouette
(15.10.08)
polonun yağmurlukları büyük beden ve kaliteli ayrıca zarada da çok güzel yağmurluklar var
0
buffy de vampir sayilir
(15.10.08)
gap mağazalarında var. tam aradığın türden yağmurlukları bir hafta önce istinye park mağazasında görmüştüm. sanırım kadıköy tarafında da mağazası olacaktı, bedenler de kesinlikle büyük ve uzun.
0
flyalone
(15.10.08)
Herkese teşekkürler.
0
🌸silhouette
(16.10.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.