[]

Maslak, saat &saat

Yerini bilen var mıdır? Google maps e göre diamond istanbul'un tam arkasında bir nokta çıkıyor ama adres falan bulamadım.




 
saat&saat mi tam hatirlamiyorum ama ben saatime yeni bir kayis taktirmak istiyordum, boynerde sormustum sanirim, beni maslakta (eski boyneri bilir misiniz bilmem simdiki e-bebek) buranin sol tarafindaki sokaga ki orada boynerin outleti vardir, o binaya yonlendirmislerdi. ayni yeri soruyor olabilirsiniz belki?


  • dutturudunya  (28.05.12 16:26:02) 
Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi, No:237
212 444 72 28

  • pitcheuse  (28.05.12 16:53:31) 
@dutturudunya evet tam o aradaki yermiş, üşenmeyip kalkıp gittim beşi bir geçiyordu tüm işyeri bir anda boşaldı, ben de kayış peşinde koşuyorum, kısmetse başka bir gün tekrar gideceğim.


  • okumayi sevmeyen okur  (28.05.12 20:00:48) 
itü maslak kampüsünden bir sonraki durakta iniyorsun ya da metrodan çıkınca yukarı doğru yürümeye devam ediyorsun. solunda göreceğin 500 yıldır bitmeyen bir plaza inşaatını hemen geçince daha küçükçe bir plaza var yoldan tarafta cafe nero muydu neydi o görünüyor zaten. inşaat halindeki plaza ve bir sonraki plazanın arasındaki sokaktan girip 20 mt falan yürürsen girişini görürsün sağında


  • slm yilmaz  (30.05.12 17:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.