[]

Kız arkadaşım ırkçı sanırım ne yapayım ?

Merhaba arkadaşlar bu sene başında üniversitede dünyalar güzeli bir kızla tanıştım vs. ve sevgili olduk.Kız arkadaşım Karadenizli bense Diyarbakırlıyım. İlk başlarda herşey çok güzeldi birbirimizi çok seviyorduk(halen seviyoruz sanırım) ama zamanla siyasi tartışmalarımız oldu ufak tefek. Neyse aldırmadım ama zaman geçince hakkaten zaman zaman iğrençleşiyor. Yani benim kürt arkadaşlarımla görüşünce yine ne işin var o teröristlerin yanında diyor. Daha anlatamayacağım birçok şey. Seviyorum da ne yapayım?




 
Bu yüzden bi kızdan ayrıldım. insanların ideolojik düşünceleri değişmiyor ve karşısındankinden önemli oluyor çoğu zaman. Sizinki de aynı şekilde ise yapacak bir şey yok. Sevgi yener falan olayları hikaye anlaşamayınca olmuyor işte.


  • manyakcoder  (19.05.12 18:08:34) 
ya birkez ayrılacak gibi olduk o haksız olmasına rağmen 1 gün geçti yine ben gidip özür diledim. hakikaten ne yapayım hiç bilmiyorum


  • rojhat  (19.05.12 18:16:54) 
kendisinde yanlış gördüğün şeyleri düzgünce anlat. anlamıyorsa yapacak bir şey yok.


  • i ve been mistreated  (19.05.12 18:19:04) 
kürtlerin, türklerin, yahudilerin, ingilizlerin ve dahi içimizdeki irlandalıların vb hepsinin atalarının onbinlerce yıl önce afrikadan çıktığını söyleyebilirsin, canını acıtsa da hepimiz akrabayız.


  • efx  (19.05.12 18:20:50 ~ 18:21:09) 
ayrıl. siyasi tartışmalarınızda kız haklı.


  • subseven  (19.05.12 18:24:56) 
siyasi görüş farklılığı o konuda konuşmayarak halledilebilir belki fakat ırkçılık çok farklı bir olay.
bunu sana ve senin çevrendekilere yansıtıyor ise bir arıza var. hakkı yok diye düşünüyorum ama senin de tavrını koyman gerekir.

  • vakumlu  (19.05.12 18:28:52) 
Beraber yangın varı izleyin belki işe yarar.

www.youtube.com
  • kafamiyicem  (19.05.12 18:34:02) 
dostum dusuncene karısamam ama arkadasların gercekten terorıst dusuncesıne sahıpse bence kız normal olanını yapıyor. yanı senın dusuncende o arkadaslarınla bırse sende kendıne o dusuncede bırını bulmak zorundasın. turkıye bu tıp konularla tartısırken kım olursa olsun erkek arkadasına o tıp bırseyı destekleyen dusuncedeyken laf eder. baktın olmuyor hayat gorusun aynı olan bırını bulacaksın. kızın yaptıgı ırkcılık degıl bence.. sıyası bakıs acına olumlu bakmıyor sadece bu.

eedit: bu arada bırseyı yanlıs mı anladım arkadasların gercekten terorıst dusuncesınde mı? yoksa kurtler dıye terorıst damgası mı vuruyor kız arkadasın eger 2. dedıgımse gercekten ırkcılık yapıyor. cocukca dusunuyor.
  • slash01  (19.05.12 18:39:10 ~ 18:43:44) 
bir ara ben bunu anlatan bir duyuru yazmıştım.

seviyorum mu ? nesini seviyorsun hocam ? güzel olmasını mı ? böyle bir faşistin nesini sevebilirsin ki ? önce onu bir netleştir. bana kalsa "sevmek" dediğin şeyin bir insanın tüm her şeyini sevip beğenmek olması lazım sanki, ırkçı kız sevilir mi ya ?
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (19.05.12 18:41:57) 
kız haklı diyen ırkçı beyinsizler çıkmış. te allam.
kıza güzel bir dille anlat derdini. türkiye'nin büyük bir kısmı ırkçıdır zaten. gerek kürtlere karşı, gerek ermeni-rum'a, gerek türklere karşı. sık rastlanılan bir durum. güzel bir dille ara ara sen mesajını ver. yargılamadan. üstü örtülü bir şekilde söyle.
anlamıyorsa da seni ve kökenini aşağılayan bir kadınla ne işin var. değerlerine sahip çık.
  • zerr  (19.05.12 18:50:11) 
ben laz değulum,de ona sora güler zaten,anlat olayı güzel güzel, geniş bi perspektiften bakmasını sağla,empati yaptırt ne bileyim,bu ırkı seçmenin kendi seçiminin olmadığını anlat(genel de yerler),özlü sözler bul oku ona , istiklal marşını söylet felan.yok lan yok son 2 öneriyi yapma sakın.olmuyorsa dönerse senindir zaten, baktın anlaşıyosun öpüşüp barışın.ama kesin öp.


  • kozm  (19.05.12 18:59:52 ~ 19:05:05) 
sürekli düzeltebilirim diye umud ediyorum bakalım ne olacak. ben onu severken faşist olduğunu bilmiyordum.


  • rojhat  (19.05.12 21:18:14) 
ayrıl


  • Fakin idiyıts  (19.05.12 23:00:15) 
kız arkadaşın faşist değil, ırkçı olabilir.


  • efx  (20.05.12 16:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.