[]

Sözlükteki Furya: "Bilmem ne için ne dediler" kalıbı...

Çok afedersiniz böyle kalıbı s... Sinirlerim hopluyor gördükçe. Keşke bir yolu olsa da engellense şöyle başlıklar. Özellikle dışarıda olan (sözlükte yazma hakkı maalesef olamayan) okuyucuların reaksiyonlarını merak ediyorum.




 
Bu tür başlıklara yazmaktan başka görevi olmayan yazarlar, ilk hatalarında uçabiliyor zaten. Moderasyon kararsız kalması durumunda yazarın profiline bakıyor. Garbage entry miktarı çoksa uçuruyorlar (Sistem değişmediyse tabii).


  • deckard  (02.05.12 15:23:56) 
x için ne dediler
x hakkında bilinmesi gerekenler
x denince akla gelenler

en uyuz olduğum başlıklar olur kendileri.
  • el magico  (02.05.12 15:25:34) 
eksi++ ile istediğin baslığı engelleyebiliyorsun mesela bende sevgili kelimesi engelli ve böyylece sevgili* ile ilgili tüm baslıklar gizle. çok rahatım


  • neira  (02.05.12 15:27:12) 
hiç denemedim ama eksi++ ile engelleyebilirsiniz sanırım. kelime yasaklama fonksiyonu var. "ne dediler" kelime grubunu yasaklarsınız ve kurtulursunuz.

edit: 15 saniye ile...
  • kibritsuyu  (02.05.12 15:27:27 ~ 15:28:47) 
ben de şey furyasına ayar oluyorum
mesela bir şarkı adı atıyorum love will tear us apart

ing. aşk bizi yaracak

ing. aşkım akşama yemekte ne var

falan. ulan hiç komik değil, bir de 150 tane entry giriliyor. bariz gerizekalı damgası vuruyorum yapana.
  • sanal hayvan  (02.05.12 16:23:13 ~ 16:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.