[]

İngiltere'de Şirket Açmak?

Selamlar,

Yaklaşık 2 senedir yurtdışında müşterilerime toptan olarak ürün satıyorum ihracat yapıyorum.Artık parekende olarak bu işe girişmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum ve şirketimin yurtdışında özellikle ingilterede şubesini açmak düşüncesindeyim.

İngiltere'de veya diğer yakın ülkelerde şirket nasıl açılır, iş vizesi nasıl olur? eğer bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler,

 
türkiyeden mi satiyorsunuz?yoksa yurtdisinda mi?

ayrica herseyi resmi yaptiginizi düsünerek devam ediyorum,yani isin icinde abidik gubidik seyler yoksa.

türkiyeden satiyorsaniz vize isi cok daha zor ama salliyorum ben su kadar senedir bu ciro da is yaptim diyerek belgelöedikten sonra ki bu rakam bikac milyonsa iyi olur bence,daha rahat olur sonrasinda 300-500 bin sterlinlik yatirim gösterirseniz yatirimci/isveren statüsünde vize verebilirler.ama bu isin püf noktalari ve ayrintilari var mesela 3 -10 kisi calistirmak gibi...
  • serabetan  (19.04.12 20:54:53) 
@serabetan,

Hocam o kadar bol sıfırlı bir cirom veya yatırım gücüm yok.İyi iş ilişkilerim, sağlam bir alt yapım ve mütavazi bir cirom ve oldukça hızlı büyüyen bir işim var.

Türkiyede imal edilmiş ürünleri yurtdışı pazarlarda tanıtıp reklamını yapıp satıyorum.Resmi bir biçimde yürütüyorum, limited şirket olarak.Gönderilerin %90 nında faturası, ihracat prosedürleri vs hazır oluyor.

2009'dan sonrasında karara bağlanan bir davadan sonra kolaylaştı etti deniyor ama ingiliz elçiliğinde nasıl bile çile çekerim tahmin edebiliyorum.
  • funk you  (19.04.12 21:09:31 ~ 21:13:46) 
biseyler cizittirip özelden attim:)


  • serabetan  (19.04.12 21:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.