[]

yol şarkıları & film tavsiyesi.

aslında istediğim tam olarak yol şarkısı değil. ben yarın günübirlik eskişehire gidiyorum. yani sabah 7de yola çıkıcam akşam 5-6 gibi geri dönücem :) toplamda 10-12 saat yoldayım. tv falan varmış arabada ama bn müzik de dinlerim. istediğim böyle içimi çok karartmıcak slow şarkılar ve hareketli yabancı şarkılar yeni- eski farketmez.

her türlü tavsiyeye açığım.

ha bir de wireless varmış otobüste. youtubedan izleyebileceğim türk filmi olur, dizi olur. ama türkçe...

teşekkürler :)

 
armistice dinle bak. hatta dinledikten sonra yorumunu beklerim.

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com


iki üç tane daha şarkısı var başka yok bunların. topu topu 6-7 şarkı yapmışlardır ama yol müzikleridir.
  • thracian  (24.03.12 12:18:01) 
otobüsteki wireless'a pek güvenmeyin derim. hele film izlemek falan çok iyimser şeyler.


  • hassou  (24.03.12 12:28:44) 
otobüsteki wireless olmaz da kendi internet paketim olur. olur yani:)


  • matilda  (24.03.12 12:32:10) 
  • barfuss  (25.03.12 15:24:15) 
ne zaman yola çıksam şu 3 albümü dinlerim hep yolda.

teoman o
kargo yalnızlık mevsimi
athena holgina

3ü de cok eski albümler ama yolda bunları dinlemesi çok hoş oluyor benim için. o albümleri dinlediğim ilk zamanlar geliyo aklıma.

bir de dizi için 1 erkek 1 kadın önerebilirim. artık nasıl deniyor ona bilmiyorum ama hani skeçlerin toplamı gibi bişey olduğu için sıkılsanız bile sonunu merak etme gibi bişey yok. istediğiniz zaman kapatabiliyosunuz.
  • leni 09  (25.03.12 15:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.