[]

Atatürk Havalimanından >>> İstinye ?

Kardeşim yarın sabah İzmir den 07:15 uçağı ile İstanbul Atatürk Havalimanına gidicek.

İstinyedeki ING Bank GM sine gitmesi gerekiyor , 10:30 da randevusu var.

Yol yardımı lazım.

 
havalimanından metro ile zeytinburnu,zeytinburnundan metrobüs ile zincirlikuyu,zincirlikuyudan otobüs dolmuş hangisi varsa istinye ING tam nerde bilmiyorum


  • kelepir  (19.03.12 19:15:15) 
istinye'de tam olarak nerede bilmiyorum ama havaalanindan metro, sirinevlerde inip zincirlikuyu tarafina giden metrobus, zincirlikuyuda inip istinye dolmuslari ile istinye.. zincirlikuyu-istinye arasi trafik durumuna gore en az 1 saatte gidebilir.. daha hizli tek cozum taksi ya da ozel arac olacaktir..

edit: dusundum de belki havas ile taksim, taksim'den metro ile maslak, maslak'tan yine istinye minibusleriyle istinye daha hizli olabilir..
  • buzzlightyear  (19.03.12 19:16:04 ~ 19:16:53) 
metro ile itü-maslak. maslaktan en fazla 15tl tutar taksi ile.


  • fakyoras  (19.03.12 19:16:39) 
Havaş ile Taksim , ordan metro ile 4. Levent , ordan taksi diye bi plan yaptık biz de ama daha iyi ve kısa bir yol varsa yardım rica ediyoruz.


  • expansion pack  (19.03.12 19:28:11) 
İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünün karşısında değil mi zaten ING Bank GM? İstinye diye geçmemesi lazım adresin. Sarıyer veya Şişli olması lazım. Ama her halukarda 4. Levent'te değil de İTÜ-Ayazağa durağında inmesi daha mantıklı olur vakit açısından.
Ayrıca Havaş servisleri çalışmıyor, Havataş'a binecek kardeşiniz. O noktada da arayayım diye vakit kaybı yaşamasın.

  • styx  (19.03.12 19:41:28 ~ 19:42:46) 
Evet haklısınız ama sanırım resmi adreste İstinye diye geçiyor çünkü gelen mailde İstinye diye yazıyor. Google Maps ten baktım dediğiniz gibi kampüsün karşısında. Ama İTÜ de inerse taksiler almaz diye düşündük , yürüme mesafesini de bilemediğimiz için 4. Levent te inip taksiye binsin diye düşündük.


  • expansion pack  (19.03.12 20:01:41) 
İTÜ durağında inerse ya sadece yolun karşısına geçmesi gerekecek ya da plaza çıkışını kullanırsa 2 dakikalık bir mesafe yürüyecek. Taksiye gerek kalmayacaktır yani. Bol şans diliyorum ayrıca kardeşinize :)


  • styx  (19.03.12 20:41:43) 
çok teşekkür ederim sorun çözülmüştür. =)


  • expansion pack  (19.03.12 22:55:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.