zamanında yediğim naneler yüzünden iyice köşeye sıkıştım daha doğrusu sıkışacak köşe bile kalmadı. hem ailevi hem çevresel büyük bir sorunun içindeyim ve telafisi ya da çözümü yok. bu durumla yüzleşecek bir yüzüm bile yok böyle bir durumdayım.her şeyi geride bırakıp (aile-iş-çevre vs.) başka bir yer
zamanında yediğim naneler yüzünden iyice köşeye sıkıştım daha doğrusu sıkışacak köşe bile kalmadı. hem ailevi hem çevresel büyük bir sorunun içindeyim ve telafisi ya da çözümü yok. bu durumla yüzleşecek bir yüzüm bile yok böyle bir durumdayım.
her şeyi geride bırakıp (aile-iş-çevre vs.) başka bir yerlere gitmem gerekiyor ama cesaretim ve maddi imkanlarım kısıtlı. başka şehirde bekar evi olan bir arkadaşım var, onu yanına yerleşip sonrasında bir iş bulup hayatıma bir şekilde devam etmeyi planlıyorum. böyle bir çemberden geçen ya da ne bileyim bu yolda akıl-cesaret verecek fikirleriniz var mı?
ergenlik hevesleri diye düşünmeyin o seviyeyi geçeli 10 yıldan fazla oldu.
0
sorunu anlatman lazım. yeni bi başlık aç, sıfırdan anlat. merak ettik.
0
roket adam, sorunu burada dile getirmek istemiyorum.
aeroflot, heyecanı başka köşelerde araman lazım. ben içinden çıkamadığım bir şey hakkında hem cesaret hem fikir adına sordum. köşe başlarında heyecan bulabilirsin.
0
sorunlarına yüzleşmelisin bence. ancak o zaman kişiliğine ve kendine bir şeyler katarsın. kaçarak değil.
0
Sorunu açar mısınız? Ona göre size yardımcı olalım. Her sorundan kaçarsak, ohooo işimiz var bizim.
0
sorunun ne olduğunu bilmeden atıp tutmak zor. adam mı öldürdün, birilerini mi dolandırdın, tecavüze mi uğradın, tefeciye mi borçlandın, mafyaya mı karıştın, ne oldu? nerden bilelim biz ne yapacağını?
0
hocam bu "anonim" bir site. gördüğüm kadarıyla hesabı da bu soru için almışsın. önce içini dök ki insanlar yardım edebilsin.
0
lancelot du lac
(
08.03.12)
deneyen bir yakınım oldu, hiçbir işe yaramadı, bir zaman sonra geri dönmek zorunda kaldı.
0
gittiğin yerde de benzer sorunlar yaşarsan? ordan da mı kaçacaksın? ne olursa olsun, en kötüsü ne olacaksa şimdi olsun. geciktirmenin, kaçmanın, hasıraltı etmenin mânasızlığını şimdi olmasa da ilerde anlarsın.
0