[]

En iyi lens markası & lens solüsyonu sizce hangisi?

yıllardır johnson&jonhson Acuvue Oasys kullanıyorum. fakat gözlerim sürekli ağlamaklı bir görüntüde. hani birşeye duygulanırsınız da ağlayamazsınız gözünüzde durur gözyaşlarınız. aynen öyleyim. tavsiye üzerine Ciba Vision Night&Day marka lensi deneme amaçlı kullandım. hiç memnun kalmadım. Acuvue Oasys öncesi de Bosh&lomb'un bir ürününü denemiştim. gözüme yapışıp kalmıştı. uzun uğraşlarla çıkarmıştım. hatta ürünü götürüp iade ettim.

lens solüsyonuna gelirsek, solo care aqua kullanıyorum. fakat Synergy lens solüsyonun daha iyi olduğunu söylüyorlar.

sizin tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

 
acuvue ben de kullanmıştım ve devamlı bir an önce çıkarıp rahatlama isteği oluyordu. purevision kullanıyorum şu anda rahatım oldukça. ( lensle uyuduğum da oluyor.) ama buna da kalın diyenler var. solüsyonda renu kullanıyorum.


  • eli eli lema sevaktani  (27.02.12 13:38:40) 
şu an acuvue advance kullanıyorum, idare eder diye düşünüyorum kendisi için.

bunu almadan önce ciba vision air optix aqua'yı denemiştim. muhteşem bir şeydi. gözümde lens olduğunu bile unutmuştum. (bir saflık yapıp acuvue aldım sonra, evet)

solüsyon olarak bio true kullanıyorum. biraz daha pahalı ama kesinlikle çok iyi.

Daha önce bauch&lomb kullandım ama çok kalın lensleri ve çok rahatsız edici.
solo care'i kullandım solüsyon olarak, eh işte pek bir özelliği yok bana göre.
arkadaşım senelerdir all in one light kullanıyor solüsyon olarak, pek memnun.
  • pokerface  (27.02.12 13:48:54 ~ 13:51:04) 
bence en iyi lense acuvue oasis ve en iyi solüsyon renu.


  • purpurum  (27.02.12 13:59:34) 
belki gözünüz lense toleranssızdır. her göz kabul etmiyor sonuçta lensi.
15 yıl boyunca ciba veya bosh & lomb kullandım. solüsyon olarak da eczanede satılan en ucuz yada kamoanyalı olanlardan aldım. bi kere bile sorun yaşamadım.

en sonunda laser yaptırdım. oh be dünya varmış. lens, gözlük çekilir şey değilmiş arkadaş. herkese tavsiye ederim..
  • halanne  (27.02.12 14:07:10) 
airoptix kullanıyorum üç dört senedir. bu süre zarfında 20 kişiye önermişimdir, bazılarının ilk lensiydi bazıları eski markaları ile uyuşamıyordu, hepsi çok memnun kaldı.


  • fakyoras  (27.02.12 14:09:15) 
  • 9kuyruklukedi  (20.05.12 20:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.