[]

ÜDS Başvuruları hakkında

Normalde aday işlemleri bilgi sistemi için şifrem vardı ama 3 sene önce almıştım. En son 2011 Kasım KPDS sınavında şifremle işlem yaptım. Şimdi sınav ücretini yatırdım ais'ten hesabıma girmeme rağmen işlem yapamıyorum. ÖSYM 2 yılda 1 kez şifre ve bilgi yenilemesi kuralı falan mı koydu acaba? Yeniden ÖSYM sınav merkezine gitmek mi gerek?




 
Araştırdım da onu, bazı kişilere olmuş öyle. Başvuru merkezinden başvuru yapmışlar. İki yılda bir başvuru merkezine görünmen gerekiyormuş, öyle yorumlanmış. Yeni bir şey değilmiş. Yani şimdi olmasaydı bile bir dahaki sınavda karşınıza çıkacaktı şu durum.


  • innatedesire  (10.02.12 00:34:13) 
Bari 4-5 senede bir yapsaydık. İki senede tipimiz ne kadar değişebilir ki? :)


  • hubris  (10.02.12 00:39:28) 
Tip değişikliğinden dolayı mı istiyorlar bilmiyorum, daha önce "Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf" klişesinden yola çıkarak öyle düşünmüştüm ama kimse öyle yorumlamamış. ÖSYM'de çok fazla mantık aramamak gerekiyor belki de. :)


  • innatedesire  (10.02.12 00:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.