[]

Hayatımı nasıl kurtarırım?

Merhaba arkadaşlar, ben 1 ay önce üniversiteyi terk ettim. Çünkü istemediğim bölümdü , siyasi görüşümden kaynaklı daha ilk günlerden sorunlar çıktı, yurt çıkmadı özel yurtlarda yer yoktu, hiç tanımadığım adamlarla eve çıktım ki hayatımın hatasıydı. ağır bir depresyon geçirdim şuan ilaçlarla biraz iyiyim. ailemi karşıma alarak okulu bıraktım geldim memlekete tekrar hazırlanayım diye ama yok yapamıyorum olmuyor çalışamıyorum, 10 dakika kitaba bakıyorum sıkılıyorum. arkadaşlarımın hepsi okuyor. benim diyeceğim şu türkiye'de zor üniversite kazanırım malesef, yurtdışında üniversite nasıl okuyabilirim? Ne kadar pahallı olur? Birde hem çalışıp hem okuyabilir miyim çünkü babam emekli :))) Uzun yıllar STK'larda gönüllü çalıştım bir AB projesi ile gidemez miyim? Daha önce giden arkadaşlarım oldu şuan onlara ulaşamıyorum. Yaşım 21 olmak üzere ve halen okumuyorum birşey yapmıyorum hayatımı düzene sokmam gerek ve hakikaten üniversite okumayı çok istiyorum.




 
@rm ama hayallerim için benim üniversite okumam şart


  • rojhat  (06.02.12 21:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.