[]

cv & önyazı sorusu

Şimdi yurtdışındaki bir işe başvuracam, çalıştığım aynı pozisyonda, fakat yurtdışında bu işler nasıl yürür pek bilmiyorum. Ülke USA bu arada.

önceden yapmış olduğum bir tasarım stajı, sonra üniversitede yabancı öğrenci asistanlığı, sonra 4-5 aylık bir yazılım konusunda iş deneyimi ve şu anda da oyun sektöründe çalıştığım firma var iş geçmişi olarak.

3'ü de farklı sektörler de ve doğal olarak iş süreleri çok kısa. CV'de bunları yazmak ne kadar mantıklı? 2011 in ortasında yazılım sektörüne geçtim, staj deneyimim ise 2006 dan falan kalma. Bunların tamamını yazmak gayet kötü bir imaj oluşturacak fakat yazmazsam da, şu an çalıştığım yeri yazabilirim sadece o zaman da cv çok boş durur.

Bir de ön yazıda, işte yazılım tarafıyla uğraştım sarmadı, oyun sektörüne geçtim falan diye belirtmek mantıklı olur mu? en azından, neden sürekli sektörü değiştirdin lan deli diye sorarsa biri cevap olur.

 
belirtebilirsin tabi, hatta belirt bence. yazılım sarmadı değil de oyuna çok enthusiastictim de:) o yuzden ona atladın. geçmiş tecrubeleri de yaz kısaca. ama en cok alakalı olanı alla pulla tabi.


  • art vandaley  (03.01.12 13:31:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.