[]

"erkekler/kadınlar sevişmek istemeyeceği kadınla/erkekle arkadaş olmaz" mı?

aslında sözün orijinali "erkekler sevişmek istemediği kadınla arkadaş olmaz" idi. ancak bunu sadece erkek ile sınırlamak doğru olmaz sanırım. gerek erkekler, gerek kadınlar, -karşı cinsten- birisi ile arkadaş olurken bile dış görünüş önemli bir faktör olarak beliriyor. örneğin -kafa yapıları benzer olmak kaydıyla- kendisi son derece şişman yüzü çokça sivilceli veya çok kısa boylu bir karşı cinsle dışarıda vakit geçirmektense, göze daha hoş görünen birisi ile vakit geçirmeyi isteme eğilimi var. bu doğrultuda, erkekler/kadınlar sevişmek istemeyeceği kadınla/erkekle arkadaş olmaz mı gerçekten? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ayrıca anketi şurada: sites.eksiduyuru.com


 
olmaz bencede.


  • natalz  (01.01.12 19:24:46) 
@sopiro, evet "istemediği"nden ziyade "istemeyeceği" daha uygun aslında.


  • gogu delen adam  (01.01.12 19:33:33) 
ya arkadasını cekici bulur bulmaz begenısıne baglı ama sırf bu yuzden arkadas olunmaz ki. arkadaslıgın altında nıye boyle bı nıyet olsun kı. hadı sevgılı olayını anlarım ınsanlar tarafından boyle guzel kızın sevgılısı olduguna gore bı cacık olur bundan tamamen takdır edılme amaclı yanı. ama arkadaslık boyle bısey degıl kı kendını ıyı hıssetmek ıcın gozler uzerınde olsun dıye gayet sacma nedenlerle arkadas mı secılırmıs olmaz tabi.


  • dyg*dyg  (01.01.12 19:34:33) 
genelleme yapılamaz bence de, ama insanlar tabii arkadaşlık konusununda da (kafa yapısıyla da beraber) görüntüye de önem verebilir.


  • ermanen  (01.01.12 19:35:56) 
bu "arkadaş olmak" daha çok kadınlar için aslında. "arkadaş olmak" bazen olası talepleri nötrleyip kişiyi yerine oturtmak için kalkan olabilir. bazen de yedekte bekletmek için.

bir erkek kendisine göre az biraz "gideri olan" biriyle asla arkadaş olmak istemez. niye arkadaş olsun ki? zaten bir sürü arkadaşı var onun.
  • tabudeviren  (01.01.12 20:11:11 ~ 20:12:58) 
bu söz benim için söylenmiş lan !! erkeğim


  • neysene  (01.01.12 20:13:31) 
@tabudeviren
neden arkadas olsun mu, bunun ıcın erkegın begenısını kazanmak zorunda yanı?
bu dedıgıne gore erkekle kızdan arkadas olmaz dıyenler haklı ozaman. sonra yok turk kızları herkesın kendılerıne asıldıgını sanan hobbıtler falan dıye kafa utulemeyın haklılar demekkı.
  • dyg*dyg  (01.01.12 20:19:35) 
tam tersi erkekler sevişmek istemeyeceği kadınla arkadaş olup sevişmek isteyecekleri kadınla arkadaş olamazlar. ilişkilerinde de problem bu zaten


  • insomni4c  (18.05.14 09:21:03) 
Mantığa göre değişebilir. Bunun "Karşı cinsle arkadaş olur musunuz" sorusu ile istisnaları olsa bile bağlantılı olacağını düşünüyorum. Karşı cinsten arkadaş istemeyen biri, biri ile arkadaş olduğunda ona yatırım gözü ile bakabilir. Dolayısıyla tipsiz biri ile arkadaş olmaz. Karşı cinsten rahatlıkla arkadaş edinebilen, sevgili ve arkadaşın yerlerini bilen bir kişi de gidip tipine bakmaz. Zaten sevişmeyi de düşünmez. Tipsizse de zaten otomatik arkadaş koltuğuna geçer. Sonuçta, kişinin nasıl bir çevrede yetiştiğine, çevresinden ne gördüğüne bakar.


  • aychovsky  (18.05.14 10:06:05 ~ 10:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.