[]

ankara'da canlı müzik&mekan

alternatif rock /indie /brit pop tercihim. her gece canlı müzik olan bir yer var mı bildiğiniz? ya da belli günler dinlediğiniz bir grup varsa hangi gün nerde acaba yazarsanız sevinicem .
şimdiden teşekürler



 
bu soruyu 3-4 yıl önce filan sorsan sana her gün için ayrı mekan ve grup ismi verebilirdim fekat malum artık iş güç filan çıkamaz olduk. yine de,-sorundaki türlerden bağımsız olarak- bir kaç şey önerebilirim;

* tunalıda bestekar sokakta getto diye bi yer var orada, cumartesi geceleri 10'dan sonra balkan müziği yapan bir grup çıkıyor. acaip eğlenceli oluyor.

* kızılay-sakarya caddesi barlar sokağındaki nil'de bildiğim kadarıyla her akşam alternatif rock yapan farklı canlı müzik grupları çıkıyor.

* hafta içi filan demem çıkarım diyorsan salıları overall'da perşembeleri manhattan'da çıkan gossip diye bi grup var bayaa eğlenceliler.

* eğlence olsun da canlı grup filan fark etmez diyorsan da cuma ve cumartesi akşamları nefes'teki eski kırkbeşlikler gecelerini tavsiye ederim. bence çok eğlenceli.

ee iyi eğlenceler o zaman :)
  • kizillik  (24.07.08 17:53:38 ~ 17:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.