[]

iş için ucuz takım elbise&gömlek (istanbul)

İşe başlayacağım. Bi sürü masraf bu parasızlıkta. İş dışında giymeyeceğim, ucuz yollu gömlek, pantolon, takım vs (büyük beden) için kampanya yapan bir yerler var mı bu ara?

bonus: kamu kurumlarında (düz memur pozisyonunda) takım şart mı? hadi ilk günler giydik, sonraki günler gömlek, pantalon ve kravatla idare edebilir miyiz, ceket olmadan? yazık günah, bi sürü para vercez. takım şart değilse, 3-5 gömlek pantolonla sıyrıliym diyorum.


 
takım çoğu yerde gereklidir, en azından iki değişik takım olması faydanıza olur. ama eğer erkekseniz asıl değişikliği kravatla yakalarsınız. hergün kravat değiştirmeye özen gösterirseniz çok sıkıntı olmaz.

şu aralar yılbaşı indirimleri olduğu için alışveriş merkezlerinde kigılı vb yerlere bakabilirsiniz. genelde diğer yerlere göre daha ucuzdur ürünleri iyi olmasına rağmen.
  • homo sapiens gotgobekus  (23.12.11 23:25:42) 
Moda Di Centone diye bir magaza var, 100-150 liraya idare eder cinsten takim elbise satiyor, belki bakabilirsin.

(Gercekten idare eder cinsten, uzun vadede baska yerlere bakman gerek)
  • lightblue  (23.12.11 23:33:14) 
üzgünüm, kamu kurumlarında ceketsiz olmaz. çok pahalı almazsınız olur biter, bir de kravat değiştirme önerisi doğru.


  • firez  (23.12.11 23:53:33) 
kamuda kıyafet konusunda yaz uygulaması vardır ve genelde 15 Mayısta başlar 15 eylülde biter. Bu aralıkta ceket kiravat zorunlu değildir sadece kumaş pantolon ve gömlek gerekir. kimi kamu kurumlarında kıyafet çok daha rahattir. Tavsiyem hemen gidip iki üç takım alma, ilk günler ise takım elbise ile gitmek iyidir ve gereklidir. Daha sonra is yerindeki havaya göre ihtiyaçları giderirsin . Ama tekrar ediyorum mayıs ayında bi aksilik olmazsa başbakanlık genelgesi ile yaz kıyafet uygulaması başlar ve en fazla sadece pantolon gömlek gerekir.


  • ihb  (29.04.15 23:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.