[]

"japon style" denilen türde elbiselerden izmir'de nerede bulabilirim?

arama.gittigidiyor.com

bu tarz elbiselerin çoğu ithal sanırım ve fiyatları da uygun geldi, buradaki satıcılardan birinde izmir gösteriyor ama irtibata geçiyorum halen cevap vermedi. 1-2 gün içerisinde bu tür elbiselerden bir tane almam gerekiyor, izmir'de bunların satıldığı yeri bilen, duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.


 
bunların heppsi ithal,
izmirde tükan bazında bulamazsın nete mecbursun..

imza
izmir valisi
aylak necmi
  • demlikposet  (15.07.08 00:43:09) 
gittigidiyordan alacaksan da urun iadesi kabul eden satıcılardan al. diger turlu ultra dandik bir malı verebiliyorlar.


  • kayranin kedisi  (15.07.08 01:14:39) 
iadeden önce kıyafet denenmeden mi alınır mış
japon kalıbı bu baseni ufak gelir omzu bilmem ne olur fln
illede denenmeli

izmirdeki satıcıyla mesajlaşıp dükkanına evine gidilmeli mutlaka
  • demlikposet  (15.07.08 11:11:11) 
arkadaslar hediye olarak alacagim icin zaten denenmeden alinacak ancak alacagim kisinin bedeninin "0" oldugunu biliyorum. yani standart beden, small kiyafetlerin hepsi uyuyor.burada sozu edilen elbiseler de o boydaymis zaten.. ufak gelmez kısaca.

epey talep oldugu icin cok kotu olacagini dusunmuyorum aslinda ama belli de olmaz dediginiz gibi.. ah sunu 2 gün icerisinde bulup almam gerekiyor ama yok.. hep acik arttirma.
  • nihilanth  (15.07.08 12:17:45 ~ 12:18:32) 
satıcıdan rica ederseniz, teklifiniz de aklına yatarsa hemen al seçeneği açabiliyorlar aslında..


  • girl in a coma  (15.07.08 13:01:47) 
bu arada, o elbiseler aslında japon değil, hong-kong. ayrıca, orada 10 dolara satılıyor. Buraya getirtip 60 liraya satıyorlar. yani bilginiz olsun diye söylüyorum. ayrıca iç gösteren türde elbiselerde, içinde astar olsa bile, astar inanılmaz kısa oluyor ve hiç hoş olmuyor...


  • kahvegibi  (15.07.08 14:16:08) 
sonunda hemen al vasıtasıyla aldım da kazık yedim sanırım :| kısfmet kahvegibi sagolsun cok yardımcı oldu :)


  • nihilanth  (16.07.08 20:20:17 ~ 20:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.