[]

yeni pc & eski pc

4 sene önce almıştım bi lap top, zaman zarfında

- şarjı bi kaç ay içinde gitti, bidahada yenisini almadım. ööyle idare ediorum şarj aletini takıp ama o şarj aletide 2 kere bozuldu. şu anki 3. şarj aleti yani

şimdi birde klavyesine dökülen sıvıdan ötürü klavye gitti, yenilemek lazım.

ikinci eline baktım 500 tl civarı para biçmişler.

napim karar veremedim. şimdi gidip tuş takımı, şarj(batarya) alıp bu ciihazla devam mı edim. yoksa elden çıkartıp yenisinimi alim?

model: hp pavillion dv6580et

 
yeni al. modelinden anlayamayız (valla bakmaya üşendim netten) ama benim pc ortalama bir pc (masaüstü) ve iki yıl kadar önce yenilemiştim. buna rağmen bazı şeylerde zorlanıyor artık. yani 4 yıllık pc 1-2 yıl sonra mesela hd'de falan sorun çıkaracak kadar eskimiş olur. mesela ben en kısa zamanda (ne kadar kısa bilmiyorum :) i7 olmadı i5 bir sisteme geçmek istiyorum. tabi para bulunca. not: yine masaüstü tabi.


  • ben smyrna  (09.11.11 19:17:15) 
goo.gl
bu arada sizin pcnin pili ile ilgili bir güvenlik sorunu varmış zamanında. ve geri çağırılmış. yani sizinki güvenlik sorunu ile değil bozulduğu için nanay olmuş ama bi şansınızı deneyin, seri numarasını kontrol edin ve uyumlu ise bence hp'yi bi arayın. belki yeni pil alırsınız :)

  • ben smyrna  (09.11.11 19:18:57) 
Yenisini al dost...
4 yıllık bir bilgisayar mutlaka sorun çıkarmaya başlar.

  • livaneli kadir  (09.11.11 19:22:20) 
bana kalırsa elden çıkart. 500 hiç fena bir meblağ değil. laptoplar zaten doğası gereği çok uzun süreler kullanılmaya müsait değil. masaüstü bilgisayarları bile normal şartlarda zorlayacak bir süreden bahsediyoruz.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (09.11.11 19:23:41 ~ 19:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.