[]

Sales engineer , Project Management & Supplier Quality Engineer pozisyonlarından hangisini secmeli

elektrik elektronik mühendisi için bir enerji firmasının aşağıdaki pozisyonları için iş ilanları var da bunlardan hangisine başvurulsa işe girme olasılığı daha yuksek olur ve daha kıyaktır guzeldir kariyer açısından çalışma şartları açısından iş memnuniyeti açısından hangi pozisyona başvurmalı çok da fikrimiz yok bu pozisyonlardan birinde çalışan varsa bi fikrinizi alabilirmiyiz.sanki bana en çok proje yonetim muhendisiliği ile satış muhendisliği daha iyimiş gibi geliyor ne dersiniz .


Sales Engineer

Project Management Engineer

Supplier Quality Engineer

Tendering & Project Manager

 
bahsettiğiniz ilanlar türkiye pazarındaki areva- abb elektrik kapışmasının açtığı pozisyonlar. satış mühendisliği hareketli iştir arabayı altınıza verirler projecileri inşaat şirketlerini ve şantiyeleri dolaşırsınız. bu yaklaşık haftada 800 km demek oluyor. proje yönetim mühendisliği ise muhtemelen bu şirketlerin gebze çevresindeki üslerinde otur bütün gün araştır şeklinde oluyor. kimisi dışarıda çalışmayı sever kimisi de içeride. sahaya çıkarsan satışçı olarak herkes sana yaptığın satışı sorar. aylık yaptığın satışı diğer bölgelerle karşılaştırırlar. hedef koyarlarsa stress olur. içeride çalışırsan şirketin beklentisi içeride işlerin yürümesi ve senin firmaya kendinden ne katabildiğindir.

bu ilanları veren firmalar son günlerde türkiye pazarında ciddi yatırımlar yapıyorlar. sizin bu pozisyonlar arevaya ait abb schneider electric, emerson ve johnson controls gibi firmalara da başvurun.
  • yazar kasa  (29.06.08 22:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.